Kraszics lenne a Juve Ibrahimovica?

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 22. 14:14
Felipe Melo szerint Milos Kraszics olyan a Juventusnak, mint Zlatan Ibrahimovic a Milannak. A brazil középpályás mindezt azok után nyilatkozta, hogy az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában csapata Genovában nyert 2-0-ra - éppen a csapattárs parádéjának is köszönhetően.


A távolban megcsillant a scudetto, a Juventus a harmatos idénykezdet után kezd magára találni, az Öreg Hölgy kilenc meccse nem kapott ki, ezek közül ötöt meg is tudott nyerni. A diadalmenet eredményeképp a Zebrák már a negyedikek, hat ponttal elmaradva a listavezető Milan mögött. 

S ha már Milan, akkor Zlatan Ibrahimovic. Felipe Melo legalábbis biztosan így gondolkodott, hiszen kijelentette, csapattársa, Kraszics olyan, mint a svéd óriás.

"Ő a Juventus szerelője és mérnöke, a csapat szíve és lelke - nyilatkozta Melo a La Gazzetta dello Sport hasábjain. - Elengedhetetlen kelléke a sikereknek, ő tud színt vinni a játékunkba és ő képes a leggyorsabban ritmust váltani."

"Kraszics a mi Ibrahimovicunk. Igazi bajnok, minőséget csempészik a futballunkba. Persze nem ő egyedül a Juventus, de jelenléte kivételes hatással van erre a gárdára. Már az ellenfelek és azok szurkolói is kezdenek reszketni tőle."

A Genoa elleni vasárnapi mérkőzésen a 26 éves szerb középpályás a 23. percben lőtt szép gólt, ezzel idén kilencedik fellépésén negyedik találatának örülhetett a Serie A-ban (az Európa-ligában egynél jár). Emellett számtalanszor csinált bolondot a hazai játékosokból, szinte csak jó beadásai voltak. Ahhoz képest, hogy a meccs előtt még a játéka is kérdéses volt, egészen "tűrhetően" teljesített.

A Juve ellen egyébként Rudolf Gergely 12 percet játszott, a torinóiak legközelebb a Fiorentinát fogadja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rudolfék sem tudták megállítani a Juvét
VIDEÓ! Sorozatban tizenkettedik meccsén és kilencedik bajnokiján maradt veretlen a Juventus, amely vasárnap délután a Genoa otthonából hozta el a három pontot. A torinóiak két gyors góllal döntötték el a három pont sorsát, a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu