KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MILOS_KRASZICS"
A Juve nem nagyobb a Fenernél? 2012. augusztus 19. 13:23 Milos Kraszics csak a nyáron igazolt a Juventusból a Fenerbahcéhoz, de máris otthon érzi magát Isztambulban. „A klubváltás előtt kikértem két korábbi feneres, Mateja Kezsman és Nikola Lazetics véleményét. Kezsman azt mondta, hogy ez egy nagyszerű klub fantasztikus atmoszférával, de Lazetics is áradozott. Tudtam, hogy a Fenerbahce van olyan nagy klub, mint a Juventus, boldog vagyok, hogy itt lehetek" - nyilatkozta a szélső. Ha így gondolja, akkor csupán az nem világos, hogy két évvel ezelőtt miért mondott nemet a törököknek, akik már akkor szerződtetni akarták.
 
Kraszics Törökországban! 2012. augusztus 3. 16:35 Milos Kraszics a Fenerbahce új igazolása (Dirk Kuyt és Mehmet Topal után). A Juventus 15 millióért vette a szerb válogatott szélsőt két évvel ezelőtt a CSZKA Moszkvától, most hét és félért adja el.
 
A Chelsea „lájkolja” Kraszicsot 2012. február 7. 18:24 A Chelsea komolyan fontolóra veszi a nyáron, hogy szerződtesse-e Milos Kraszicsot a Juventustól, erősítette meg a játékos ügynöke.
 
Maradni akar a Juve klasszisa 2011. november 26. 16:00 Mostanság nem tartozik a kihagyhatatlan alapemberek közé, de Milos Kraszics nem adja meg magát, mindenképpen maradni akar a Juventusnál.
 
Kraszics nem hagyja el a Juventust 2011. október 28. 13:12 Nem tudja megszilárdítani a helyét Antonio Conte irányítása alatt a Juventusban a korábban alapembernek számító Milos Kraszics, akiről bár távozási pletykák szólnak, de valóságalapjuk a jelek szerint nem sok van.
 
Kraszicsot figyeli a Man. United 2011. október 13. 17:31 Ügynöke elmondása szerint Milos Kraszicsot két éve folyamatosan figyeli a Manchester United, noha ajánlatot (még) nem tett a Juventus szélsőjéért.
 
Kraszics: Mi vagyunk a bűnösök 2011. március 11. 18:24 Miközben Luigi Del Neri feje fölött gyűlnek a viharfelhők, Milos Kraszics megvédve a vezetőedzőt a játékosokra hárította a felelősséget, amiért a Juventus szabályos mélyrepülésben van 2011-ben.
 
„Nincs félnivalónk az Intertől” 2011. február 12. 12:41 Milos Kraszics szerint nem szabad leírni a Juventust az Inter elleni derbi előtt, és a középpályás pontosan tudja, mivel győzheti le csapata a címvédőt.
 
Kraszics lenne a Juve Ibrahimovica? 2010. november 22. 14:14 Felipe Melo szerint Milos Kraszics olyan a Juventusnak, mint Zlatan Ibrahimovic a Milannak. A brazil középpályás mindezt azok után nyilatkozta, hogy az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában csapata Genovában nyert 2-0-ra - éppen a csapattárs parádéjának is köszönhetően.
 
Kraszics: Elutasítottam a Man. Cityt 2010. november 11. 17:44 A nyáron a CSZKA Moszkva együttesétől a Juventushoz szerződött Milos Kraszics a Hurra Juventus magazinnak elmondta, reméli hosszú távon is sikeres lehet majd a torinóiakkal, főleg azok után, hogy korábban nemet mondott a Manchester City millióira.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu