Ferguson is látta Gera tripláját

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 8. 16:48
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere is a helyszínen csodálta meg Gera Zoltán szombati tripláját a Werder Bremen ellen, de bizonyos, hogy nem a magyar csatár, hanem a német válogatott támadó középpályás Mesut Özil miatt látogatott ki a Craven Cottage-re - írják német lapok.


Mit keresett Sir Alex Ferguson a Werder Bremen tesztmeccsén, a Craven Cottage-en?

A Bild német bulvárlapnak nincsenek kétségei, a skót edzőlegenda élőben akarta látni Mesut Özilt, a labdarúgó-vb egyik nagy felfedezettjét.

A Manchester United nem panaszkodhat a keretére, de a nyáron "csak" Javier Hernandez és Chris Smalling érkezett az Old Traffordra, a szurkolók által várt nagy durranás elmaradt.

A nagy fogás Mesut Özil lehetne. A futballista kijelentette, még egy évet maradnia kell Észak-Németországban, s kissé keserű szájízzel ugyan, de csatasorba állt Brémában. A Vörös Ördögök a News of the World szerint azonban 20 millió fontért rögtön vinnék, de az üzlet rendkívül bonyolult, hiszen a Real Madrid és a Barcelona is leimádkozná érte a csillagokat, s legkésőbb 2011-ben elhozná a Weser partjáról.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gera beállt és 12 perc alatt triplázott!
A Werder Bremen egy darabig emlékezik majd a magyarokra, annyi biztos! Azok után, hogy néhány hete a Haladás 2-1-re legyőzte a Weser-partiakat felkészülési mérkőzésen, szombaton Londonban a Fulham vendégeként szenvedtek...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Man United: „bezár az átigazolási bazár"
Sir Alex Ferguson egy pénteki sajtótájékoztatón elismerte, nem kívánja további játékosokkal megerősíteni keretét az új szezon előtt, a Manchester United számára bezárt a nyári átigazolási piac. A szaktekintély leszögezte,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu