Man United: „bezár az átigazolási bazár"

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 7. 11:03
Sir Alex Ferguson egy pénteki sajtótájékoztatón elismerte, nem kívánja további játékosokkal megerősíteni keretét az új szezon előtt, a Manchester United számára bezárt a nyári átigazolási piac. A szaktekintély leszögezte, elégedett jelenlegi keretével és eddigi igazolásaival, így a Vörös Ördögök azon szurkolói, akik egy sztárjátékos érkezésére számítottak bizony, legalább fél évig várni kényszerülnek.


„Nem látom értelmét, hogy további játékosokat igazoljak" – hangsúlyozta Sir Alex Ferguson, annek ellenére, hogy a klubot birtokló Glazer család nem állt semmilyen komolyabb kiadás útjába.

„Boldog vagyok a jelenlegi kerettel és feleslegesnek tartom bárkinek a megvásárlását, csak azért, mert a szurkolók azt szeretnék" – folytatta a tréner.

„A szurkolók minden évben egy nagy név érkezésére vágynak, sőt a játékosok is örülnek egy sztár szerződtetésének. Ugyanakkor reálisan csapatunkra nézve felmerül a kérdés, vajon kire van még szükségünk?" – tette fel a költői kérdést Ferguson.

„Ha azon futballisták játékát követem, akiket mindenki csodál és nagyra értékel, egyszerűen nem hoznak lázba" – fogalmazott kissé kritikusan a szakember.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Új csatára "szomorította" az MU-t
GÓLVIDEÓVAL!!! Második vereségét is elszenvedte a tengerentúlon túrázó Manchester United: a Kansas City Wizards után ezúttal a mexikói Chivas múlta felül az angol együttest, 3-2-re. A találkozó érdekességét jelentette, hogy az...
Tovább a teljes cikkhez »

A skót menedzser egy névsorral válaszolt arra a kérdésre, amely azt vetette fel, hogy mi várható a tavaly Wayne Rooney főszereplésével leginkább egyszemélyesnek tűnő csatárposzton.

„Elégedettek vagyunk a fiatal támadóinkkal, Welbeck és Diouf kölcsönbe megy, így öt ember közül válogathatok: Rooney, Berbatov, Owen, Macheda és Hernández személyében. Azt hiszem, ez egy kielégítő névsor."

Bár a Manchester Unitedet a nyár folyamán hírbe hozták többek között Wesley Sneijderrel, Karim Benzemával, Luís Fabianóval, illetve Mesut Özillel, végül úgy tűnik, két kisebb igazolással zárja a nyarat az együttes, Chris Smalling és Javier Hernández megszerzésével.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Íme, a Man. United új szerelése - videó!
A csütörtök esti barátságos mérkőzés előtt Torontóban hivatalosan bemutatta új, hazai szerelését a Manchester United. Egy rövid ceremónia keretében Ryan Giggs, Gabriel Obertan, Wes Brown, John O’Shea és Dimitar Berbatov a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu