Eto'o: A végén Angliában is kiköthetek

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 13. 18:00
Bár egyes újságírók már eladták az Anzsinak, Samuel Eto'o egy hazájában, Kamerunban tartott sajtótájékoztatón arról beszélt, egyáltalán nem biztos, hogy Oroszországba szerződik. Mint mondta, könnyedén Angliában köthet ki.


Lehet, hogy újra bebizonyosodik a szállóige, a pénz nem minden. Az Inter csatárának olyan fizetést kínálnak Oroszországban, amelyet futballista még nem látott, ám a megegyezés csak nem született meg.

Egy friss, a doualai Meridien Hotelben tartott sajtótájékoztatón a felettébb jó kedvében lévő támadó mosolyogva beszélt a jelenlegi helyzetről. Bár hiába faggatták az újságírók, merre vezethet útja, ő csak azt hajtogatta, türelem, rózsát terem.

„A tárgyalások javában zajlanak, csak azt tudom biztosan mondani, hogy amikor beléptem ebbe a terembe, még semmi sem dőlt el, továbbra is egy helyen való élő szerződésem, az Internél. Amint innen kilépek, máris folytatjuk az egyeztetést a csapattal."

Egyre csak kérdezték, melyik csapat lehet a célállomása, nem árulta el. Végül, mikor arról faggatták, mi a helyzet az Anzsival, így replikázott: „Ne lepődjenek meg, ha rövidesen egy angol csapatban kötök ki." 

A héten az orosz sajtó kürtölte világgá, 35 millió eurós üzlet keretében Dzsudzsák Balázs klubjának sikerült megegyezni az olaszokkal, a kameruni pedig egészen elképesztő gázsit kaphat kézhez, öszesen 12 milliárd forintnak megfelelő dollárt.

Ha egy pillanatra visszatérünk az angol szálhoz, hirtelen nehéz olyan topcsapatot mondani, amely krónikus csatárhiányban szenved. Az elmúlt időben a Manchester Cityt emlegették leginkább, de azóta megérkezett Sergio Agüero. Talán egy Tévez-Eto'o cseréről van szó? Akkor miért mondta pénteken Roberto Mancini, nincs kérője az elvágyódó argentinnek?

Szerintetek ha Angliába tart Eto'o, melyik csapatnál köthet ki?

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Forintban 12 milliárdot kereshet Eto'o
Bréking a javából: a lifenews.ru szerint már csak egy orvosira van Samuel Eto'o az Anzsi Mahacskalától. Az Intert 40 millió euróval, a játékost évi 15 millióval győzték meg. Ezzel magasan a világ legjobban kereső...
Tovább a teljes cikkhez »
KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Eto'o megegyezett az Anzsival
Samuel Eto'o ügynöke elárulta, hogy a 30 éves világsztár rábólintott az Anzsi Mahacskala ajánlatára, már csak a vételár ügyében kell közös nevezőre jutnia az orosz egyesületnek és az Internek. Ha igazak a hírek, akkor négy év...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu