KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "INTER"
A Roma megelőzte az Intert! 2013. április 14. 16:59 A Roma megelőzte az Intert az Európa-ligáért folyó harcban, miután nyerni tudott Torinóban, a Serie A 32. forulójában, miközben a milánóiak térdre kényszerültek Triesztben, a Cagliari ellen Pinilla második féldei duplája miatt. Ezúttal nem Totti szállította a pontokat a Farkasoknak, akik beérték a hétfőn a Juventusszal meccselő Laziót a táblázaton. Az Inter egymás után másodszor kapott ki gyenge középcsapat ellen, amihez az is kellett, hogy megadjanak egy véleményes büntetőt a szárdoknak. Tőzsér Dániel a kispadról nézte végig a genovai derbit (1-1).
 
Napoli-Juve, Genoa-Inter: időpontok 2011. november 8. 16:02 November végén, illetve december közepén pótolják a Serie A elmúlt hétvégén elhalasztott két rangos párosítását, a Napoli-Juventust és a Genoa-Intert.
 
Francia KO a BL-ben - hangulatjelentés 2011. október 24. 15:51 EXKLUZÍV. Az Inter és az Arsenal a Bajnokok Ligájában próbálja feledtetni bajnoki kínlódását, és ennek a francia csapatok látták kárát a legutóbbi, hétközi fordulóban. A Lille sztárjai becsődöltek, az Olympique Marseille túl látványosan akarta kiizzadni az ikszet. Munkatársunk helyszíni tapasztalatain keresztül pillantunk vissza a francia csapatok múlt heti vesszőfutására.
 
Három csapást mért a Napoli az Interre 2011. október 1. 22:35 Csúnya vereséggel mutatkozott be a San Siróban az Inter új edzője, Claudio Ranieri azután, hogy Bolognában és Moszkvában is győzelemre vezette csapatát. A Napoli vitatható körülmények között került ember. és gólelőnybe, majd a második félidőben két mesés ellentámadással elintézte a felbőszített milánóiakat. Maggio és Hamsík talált be. Élen a nápolyiak a szombati játéknap után.
 
„Inter? Ez volt az álmom!” 2011. augusztus 29. 19:45 Az Internazionale labdarúgócsapata lecsapott az olasz labdarúgás egyik legnagyobb reménységére, a Sampdoria 21 éves szűrőjére, Andrea Polira.
 
Eto'o: A végén Angliában is kiköthetek 2011. augusztus 13. 18:00 Bár egyes újságírók már eladták az Anzsinak, Samuel Eto'o egy hazájában, Kamerunban tartott sajtótájékoztatón arról beszélt, egyáltalán nem biztos, hogy Oroszországba szerződik. Mint mondta, könnyedén Angliában köthet ki.
 
Csak az Inter mentheti meg a szezonját 2011. május 11. 22:40 VIDEÓ! Megvédheti címét, mivel 2-1-es összesítéssel bejutott az Olasz Kupa döntőjébe az Inter, amely 1-1-es döntetlent játszott a Romával a milánói visszavágón. A két vártnál gyengébb szezont futott együttes közül ezzel csak a kék-feketék menthetik meg szezonjukat. A győzelmükhöz kellett Samuel Eto'o ügyes találata, amelyre az előtte kapufát rúgó Marco Borriello csak a hajrában tudott válaszolni, de a fővárosiak fordítani már nem tudtak.
 
Leonardo a döntetlen után: Nem hibáztam! 2011. március 12. 13:32 VISSZAPILLANTÓ! Nem érzi magát hibásnak Leonardo, amiért az Inter nem tudott győzni a Brescia otthonában a Serie A 29. fordulójának nyitómérkőzésén. A kék-feketék vezetőedzője megvédte a rengeteg helyzetet kihagyott Goran Pandevet és a csereként beállt, végül kiállított Ivan Cordobát. A címvédő egyébként fekete karszalaggal adózott a japán katasztrófa áldozatainak, Juto Nagatomo megköszönte a támogatást.
 
Trezeguet: A Milan és az Inter is akart 2011. február 20. 13:55 Az Inter és a Milan is megpróbálta visszahozni Olaszországba a nyáron a Hérculeshez szerződött David Trezeguet-t - ezt maga a korábbi francia válogatott futballista állítja.
 
Furcsa góllal vert Cagliarit az Inter 2011. február 19. 22:37 VIDEÓ! Andrea Ranocchia vitatott góljával 1-0-ra győzött az Inter a Cagliari ellen a Serie A 26. fordulójában, és feljött két pontra a listavezető Milan mögé a tabella második helyére. A címvédő helyenként jól, de inkább visszafogottan játszott Lúcio és Wesley Sneijder nélkül, a találkozót remek formában váró szardíniaiak mindent megpróbáltak, de Júlio César mindig kifogott rajtuk. A kék-feketék nyugodtan készülhetnek a Bayern München ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu