Eto'o megegyezett az Anzsival

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 10. 15:44
Samuel Eto'o ügynöke elárulta, hogy a 30 éves világsztár rábólintott az Anzsi Mahacskala ajánlatára, már csak a vételár ügyében kell közös nevezőre jutnia az orosz egyesületnek és az Internek. Ha igazak a hírek, akkor négy év alatt 80 millió euró ütheti a kameruni markát.


Az első, keddi tárgyalási fordulót úgy foglalhatjuk össze, hogy az Anzsinak az Inter vezetőit és Eto'ót egyaránt sikerült lekenyereznie a csillagászati összegekkel, és most a fekete-kékeknél pattog a labda, a játékossal közösen dönteniük kell arról, együtt képzelik-e el a jövőt.

A csatár ügynöke, Claudio Vigorelli szerdán újabb részletekkel szolgált az olasz sajtó számára:  "Gyakorlatilag megegyeztünk az Anzsival. Ha minden jól megy, a két klub is dűlőre jut egymással."

Az Inter argentin ikonja, Javier Zanetti a Sky Sport 24 mikrofonja előtt mondta el véleményét a Sneijder- és Etoo-sagáról.

"Ilyen a játékospiac, nem kell csodálkozni. A klubvezetők feladata, hogy döntsenek egy ilyen helyzetben, mindenesetre két klasszisról van szó, akik nagyon sokat tettek a csapatért az elmúlt két évben. Minden rajtuk múlik, és az Interen, amely nagyon nagy áldozatokat hozott az elmúlt időkben azért, hogy folyamatosan versenyképes maradjon a bajnokságban. Tévez? Óriási játékos, ezt már bizonyította, de egyelőre még várjunk ezzel."

Rövid időn belül jónéhány futballistán túladhat az olasz bajnoki ezüstérmes: Mariga a Real Sociedadba tart, Santonnak is vannak kérői, Militóért a Rubin és a Galatasaray készül bejelentkezni.

Nem olyan biztos, hogy Tévez lesz a megoldás Eto'o esetleges pótlására. A legfrissebb hírek szerint a sportigazgató Marco Branca már megtudakolta a Napolinál, mennyi az annyi Ezequiel Lavezzi ügyében. A Partenopei 31 millió eurót kér, a milánóiak játékos(oka)t is belevennének az üzletbe.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Moratti: Elég jó az Anzsi ajánlata
Az Inter-elnök Massimo Moratti kedd esti nyilatkozata alapján nagyon is elképzelhető forgatókönyvnek tűnik, hogy Dzsudzsák Balázs csapatában, az Anzsi Mahacskalában folytatja Samuel Eto'o. A sportigazgató Marco Branca szerint...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Eto'o közel az Anzsihoz
Már zajlanak a tárgyalások Milánóban! Hízelgő Samuel Eto'o számára az Anzsi Mahacskala érdeklődése, olybá tűnik, valóban Massimo Morattin, az Inter elnökén múlik, Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz-e a kameruni csatár. Négy év...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu