Forintban 12 milliárdot kereshet Eto'o

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 11. 16:15
Bréking a javából: a lifenews.ru szerint már csak egy orvosira van Samuel Eto'o az Anzsi Mahacskalától. Az Intert 40 millió euróval, a játékost évi 15 millióval győzték meg. Ezzel magasan a világ legjobban kereső futballistája lenne a 30 éves csatár, akit négyszer is Afrika legjobb játékosának választottak.


"Napirenden van Samuel Eto'o aláírása az Anzsihoz" - írja az orosz internetes oldal, a legfrissebb információk szerint 40 millió eurós summát kapna a kameruniért az Inter, miközben a játékos még ennél is többet, 45 milliót (12 milliárd forintot) keresne három év alatt.

"A kontraktus részleteit már tisztázták. A Mahacskalában folytatja Eto'o, de csak azután ír alá, hogy átesett a kötelező orvosi vizsgálaton" - olvasható a cikkben.

A két klub képviselői kedden ültek össze Milánóban, a kameruni ügynöke szerdán már meglebegtette, Eto'ón nem múlik a váltás.

Tévez vagy Lavezzi tölthetné be az űrt az olasz sztárklubnál, utóbbiért Pandev játékjogát plusz 15 millió eurót kínál Massimo Moratti.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Eto'o megegyezett az Anzsival
Samuel Eto'o ügynöke elárulta, hogy a 30 éves világsztár rábólintott az Anzsi Mahacskala ajánlatára, már csak a vételár ügyében kell közös nevezőre jutnia az orosz egyesületnek és az Internek. Ha igazak a hírek, akkor négy év...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Moratti: Elég jó az Anzsi ajánlata
Az Inter-elnök Massimo Moratti kedd esti nyilatkozata alapján nagyon is elképzelhető forgatókönyvnek tűnik, hogy Dzsudzsák Balázs csapatában, az Anzsi Mahacskalában folytatja Samuel Eto'o. A sportigazgató Marco Branca szerint...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Eto'o közel az Anzsihoz
Már zajlanak a tárgyalások Milánóban! Hízelgő Samuel Eto'o számára az Anzsi Mahacskala érdeklődése, olybá tűnik, valóban Massimo Morattin, az Inter elnökén múlik, Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz-e a kameruni csatár. Négy év...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu