El-visszavágó: Fradi-verésre készülnek

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 21. 13:00
Az Aalesund győzelemre és természetesen továbbjutásra készül a Ferencváros elleni Európa-liga-selejtezőben - a norvég csapat 2-1-es vereséget szenvedett Budapesten, de saját közönségük előtt, műfüvön képesnek tartják magukat arra, hogy meglepjék a magyar bajnoki bronzérmest. A továbbjutóra svéd vagy litván együttes vár a harmadik körben.


A norvég Aalesund másodedzője, Kent Bergersen szerint az Aalesund igenis esélyes a továbbjutásra. A szakember szerint egy hete fáradtak voltunk és erőtlenek voltak Magyarországon, de nem akarja erre fogni a vereséget. A tréner kiemelte, a második félidőben már jobban játszott az együttes, de igazi átütőerő nem volt a játékában.

Kent Bergersen a csapat honlapján, az afk.ro-n nyilatkozott a Ferencvárosról és a kilátásokról.

- Milyennek látta a Ferencváros csapatát?

- Nagyon erős együttest ismertem meg a Ferencváros személyében. Sok jó egyéni teljesítményt láttam a csapatban, ezzel sikerült végül nyerniük. Támadó felfogású csapat, amelynek a védelme is rendben volt. A Ferencváros kicsit erősebb, mint a norvég Tippenliga jobb csapatai.

- Milyen játékot vár a Ferencvárostól a visszavágón?

- Szerintem nem lesz meglepetés a Ferencváros játékában. Ugyanazt a felfogást várom tőlük, mint ahogyan otthon futballoztak. A középpályán olykor pontatlanok, ezt kell kihasználnunk.

- Lesz esélye továbbjutni az Aalesundnak?

- Természetesen igen, 50-50%-ra tippelném az esélyeket. A hazai közönség nagyon sokat jelenthet számunkra.

A zöld-fehérek 2-1-es előnyből várják a második összecsapást. A bajnoki ezüstérmes Paks 1-1-ről indul neki a norvégiai kalandnak a Tromsővel, míg a kupagyőztes Kecskemét szintén 1-1-et játszott odahaza a kazah Aktobe ellen.

A MAGYAR EGYÜTTESEK MAI PROGRAMJA:
Aktobe-Kecskemét 18.00 (az 1. meccsen: 1-1)
Tromsö-Paks 19.00 (az 1. meccsen: 1-1)
Aalesund-Ferencváros 19.00 (az 1. meccsen: 1-2) - ÉLŐben a SportHíradón!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
El, 3. kör: a Fradinak lenne a legjobb!
A labdarúgó Bajnokok Ligája után 13.30-tól az Európa-liga 3. selejtezőkörének párosításait is kisorsolták. Bár a 2. kanyar visszavágóit még nem játszották le, azt azonban már lehet tudni, hogy a magyar kupagyőztes Kecskemét egy...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A norvég műfüvön is nyerne a Ferencváros
GÓLVIDEÓK! Ha szerdán este megfeddtük a Videotont, akkor csütörtökön dicsérjük meg a Ferencvárost. A zöld-fehérek karneváli hangulatban fordítottak 2-1-re az Aalesund ellen az Európa-liga 2. selejtezőkörének első összecsapásán,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Európa-liga: íme a csütörtöki eredmények
Nagyüzem volt az Európa-ligában csütörtökön: a három magyar csapat, a 2-1-re győző Ferencváros és az egyeránt 1-1-es döntetlent játszó Paks, Kecskemét páros mellett további 37 párosítást rendeztek Izlandtól Kazahsztánig....
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu