KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AALESUND"
Stieber-passz, Schembri-gól az El-ben 2011. július 28. 20:54 FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEK! A Ferencvárost csak hosszabbításban búcsúztatott Aalesund ritkán látható gálát szervezett szurkolóinak, hiszen a svéd Elfsborgot 4-0-val küldte haza az Európa-liga 3. selejtezőkörének 1. összecsapásáról. A Kecskemétet két döntetlennel felülmúló kazah Aktobe döntetlent ért el Oroszországban. A Fulham 0-0-ra volt csak képes a "kis" Split ellen. A Ferencvárostól a nyáron elköszönt André Schambri a 66. percben kezdte meg a Volosz gólgyártását a Differdange ellen. Stieber Zoltán gólpasszal segítette csapatát, ám a Mainz meglepetésre odahaza nem bírt a román Gaz Metannal. A Palermo csak ikszelt odahaza, a Stoke viszont Walters 3. percben szerzett találatával legyőzte a Barcelonával a múlt hét végén 0-0-t játszott Hajdukot. A tavalyi győztes Atlético Madrid Reyes és Antonio López góljaival nagy nehezen verte otthon a norvég vetélytársat.
 
Drámai meccsen esett ki a Fradi 2011. július 21. 21:30 A Ferencváros a rendes játékidő és a hosszabbítás végén is gólt kapott, így az Aalesund jutott tovább az Európa-liga 2. selejtezőköréből. Az FTC az első meccsen agyonnyerhette volna magát, a minimális előnyt nem tudta megőrizni. A magyar csapatok közül a Paksnak nagyobb szerencséje volt a norvégokkal, 3-0-s tromsői győzelmével továbblépett.
 
El-visszavágó: Fradi-verésre készülnek 2011. július 21. 13:00 Az Aalesund győzelemre és természetesen továbbjutásra készül a Ferencváros elleni Európa-liga-selejtezőben - a norvég csapat 2-1-es vereséget szenvedett Budapesten, de saját közönségük előtt, műfüvön képesnek tartják magukat arra, hogy meglepjék a magyar bajnoki bronzérmest. A továbbjutóra svéd vagy litván együttes vár a harmadik körben.
 
A norvég műfüvön is nyerne a Ferencváros 2011. július 15. 00:00 GÓLVIDEÓK! Ha szerdán este megfeddtük a Videotont, akkor csütörtökön dicsérjük meg a Ferencvárost. A zöld-fehérek karneváli hangulatban fordítottak 2-1-re az Aalesund ellen az Európa-liga 2. selejtezőkörének első összecsapásán, de játékban alaposan felülmúlták a bekkelő norvégokat. Az esély adott a továbbjutásra, így érzi ezt a ferencvárosi különítmény is. A SportHirado.hu a hősökkel beszélgetett.
 
Előnnyel utazik északra a hősies Fradi 2011. július 14. 20:51 Noha csupán 2-1-re győzte le a Ferencváros a norvég Aalesundot az Európa-liga 2. selejtezőkörének első összecsapásán, a látottak némiképp megnyugtathatják a zöld-fehérek és a magyar futball híveit. A magyar bronzérmes hátrányból fordított úgy, hogy végig uralta a meccset és összességében esélyt sem adott az északi riválisnak. Oláh Lóránt és Abdi góljai pedig élményszámba mentek. Visszavágó egy hét múlva fenn, északon, műfüvön.
 
18 meccs az El-ből! - fogadási blog 2011. július 14. 14:38 Ha nem is sokat, de markolt alkalmi jósunk a szerdai Bajnokok Ligája-napon, jóllehet a Videoton neki is szomorúságot okozott. Szurkolóként és tippmesterként is csalódást jelentett az a 0-2, egy nyerhető meccsen omlott össze a magyar bajnok. No, de ahogy azt bloggerünk mondani szokta, nincs idő a sebeket nyalogatni, vissza kell ülni a pacira. Ő visszaült, s mindjárt 18 (!!!) tippel kedveskedett olvasóinak. Köztük van a Fradi-Aalesund is. Érdemes benézni a napituti.blogger.hu-ra!
 
A „Bebé-szagú" MU-igazolás: Lindegaard 2010. november 27. 21:16 JÁTÉKOSBEMUTATÓ. Akik értetlenkedve fogadták augusztusban Bébé érkezését a Manchester Unitedhez ismét foghatják a fejüket, hiszen a gyárvárosiak bejelentették Anders Lindegaard leigazolását. Nem csak a hétköznapi szurkolóknak nincs fogalmuk, ki ez a 26 esztendős fiú, de a tájékozottabbak sem sokat tudnak a dán kapusról. Nem csoda, a tavalyi szezonig a kispadot koptatta. Ismerkedjünk meg a Vörös Ördögök új szerzeményével! Szavazz!
 
MU: megvan az új Schmeichel? 2010. július 29. 16:48 A Manchester United Edwin van der Sar egyik potenciális utódját látta meg Anders Lindegaardban, a norvég élvonal egyik, hanem a legjobb kapusában. A Vörösök érdeklődését a dán portás iránt Henrik Hoff, a norvég élvonalbeli Aalesund ügyvezető igazgatója erősítette meg az Ekstra Bladet újságírójának.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu