KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EUROPA_LIGA"
Az olaszok nagy napja, Liverpool-bukta 2015. február 26. 23:36 A Liverpool nem jutott a legjobb 16 közé az El-ben, miután a Besiktas ledolgozta egygólos hátrányát Isztambulban, és büntetőkkel diadalmaskodott csütörtök este. 5-4 lett a párbaj vége, Lovren hibázott az utolsó körben. A Spurs is kizúgott Firenzében, csak az Everton képviseli már a PL-t. Az Inter Guarín 87. percbeli, könyörtelen bombagóljával biztosította be a továbbjutást. A Roma kétszer is vezetést szerzett Rotterdamban, és másodszorra - immár emberelőnyben lévén - már nem engedte ki a kezéből az irányítást a meccsen, amelyet egyébként a második félidőben rövid időre felfüggesztettek (öngyújtót hajítottak a lelátóról a játékvezető felé). A kilenc, még állva maradt topligás együttesből öt olasz - a legnagyobb bravúrt talán a Torino hajtotta végre Bilbaóban. Sorsolás pénteken 13 órától.
 
El: angol-olasz, spanyol-német randevú 2014. december 15. 13:32 Törököt fogott a Liverpool az Európa-ligában: a BL-ből kizuhant Rodgers-csapat a Besiktas otthonába látogat február második felében, a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett mérkőzésen. A Tottenham szívhatja a fogát, a Fiorentinával meggyűlhet a baja. A Spurs-Fio mellett a Sevilla-Mönchengladbach talán a forduló slágermeccse. A Roma a Feyenoordot, az Inter a Celticet kapta. Dzsudzsák Balázsék az Anderlecht ellen folytatnák menetelésüket, Gulácsi Péter Salzburgja meglepné a Villarrealt.
 
El: hatalmas fordítás Valenciában! 2014. április 10. 23:38 A Valencia az első együttes az Európa-liga történetében, amely úgy tudott továbbjutni, hogy háromgólos hátrányból kezdte a visszavágót. Kassai Viktor két Basel-játékosnak is piros lapot mutatott fel a hosszabbításban, ezután roppant össze végleg a svájci csapat a Mestallában (összesítés: 5-3 a Denevéreknek). A Juventus és a Benfica magabiztosan biztosította helyét a legjobb négyben, a Sevilla lemosta a Portót a második meccsen. Az európai kupaporond nyolc elődöntőséből négyet ad Spanyolország. Sorsolás pénteken.
 
Bundesliga-csapat búcsúzott az El-től 2013. december 12. 23:12 Búcsúzott egy Bundesliga-csapat az európai porondtól, a Freiburg alulmaradt a versenyfutásban a Slovan Libereccel szemben a H jelű csoportban. Magabiztos győzelemmel a 32 között a Dinamo Kijev. Pontot sem veszített a csoportkörben a Tottenham, Roberto Soldado megtörte október óta tartó gólcsendjét az Anzsi ellen (mesterhármas).
 
Sorsdöntő meccs előtt a Kelet PSG-je 2013. december 12. 00:50 Tizennyolc csapat már korábban megváltotta belépőjét az egyenes kieséses szakaszba az Európa-ligában (köztük a Tottenham, Valencia, Sevilla, Fiorentina, Lazio, Lyon), de a Dinamo Kijevnek, a PSV-nek, Swansea-nek és a Freiburgnak maradt még izgulni valója az utolsó fordulóra.
 
Fio, Valencia: jobb későn, mint soha! 2013. november 7. 21:04 EURÓPA-LIGA. Az utolsó negyedórában fordított a Valencia St. Gallenben, az utolsó hét percben állt fel hátrányból a Fiorentina Zsilvásárhelyen, az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában, kora este. Mindkét együttes kvalifikálta magát ezzel az egyenes kieséses szakaszba.
 
Flippergól az Európa-ligában 2013. március 8. 15:43 Gól az örökkévalóságnak, legalábbis, ami az Európa-ligát illeti: a játéknap legszebb gólja akár az El-szezon legszebbje is lehet. A benficás Rodrigo gyönyörűen csinálta meg magának a lövőhelyzetet 20. percben, a Bordeaux ellen, és esélyt sem hagyott Cédric Carrasso kapusnak. A léc és a portás érintésével jutott a flipperezett a bomba. Nézd meg videón!
 
Nincs olasz vesztes, Nagatomo a megmentő 2012. szeptember 20. 23:20 Hat olasz csapatból öt döntetlenezett hétközben a nemzetközi porondon, egyedül a Napoli lóg ki a sorból, 4-0-ra kiütötte a svéd AIK-t. Az Inter egy percre volt a vereségtől, de a balbekk Nagatomo Juto egy klasszis csatárt megszégyenítő mozdulattal beállította a 2-2-es végeredményt az El 1. fordulójának késő esti mérkőzésén, a San Siróban. A Hannover rögtön csoportrangadót játszott Hollandiában, ez a meccs most nem Huszti Szabolcsról szólt, de így is felállt a kétgólos hátrányból csapata a Twente ellen. Lencse László háttal szerzett vezetést a Bilbao otthonában, az UEFA végül nem neki, hanem a megpattanó lövést megeresztő Rocsetnek adta a találatot. A baszkok egyenlítettek, de fordítani már nem tudtak. A legnagyobb meglepetést a Maribor okozta. Tottenham-Lazio 0-0: a londoniakat két, szabályosnak tűnő góltól is megfosztották.
 
Loki, Vidi: meg kell halni a pályán! 2012. augusztus 22. 18:29 A Debrecen azzal a Club Bruges-zsel találkozik az Európa-liga rájátszásában, amelyik szintén a Bajnokok Ligája selejtezőjéből pottyant ki, de a Videoton még a magyar bajnoknál is jobban megizzadhat a török bronzérmes Trabzonspor ellen. Az első meccset ráadásul Törökországban rendezik. Sajnos az sem elképzelhetetlen, hogy magyar csapat nélkül rendezik meg az El csoportkörét.
 
Pool vagy Inter is jöhet a Lokinak 2012. augusztus 8. 17:17 A Debrecen annak ellenére, hogy a Bajnokok Ligája helyett az Európa-ligában folytatja, egyáltalán nem számíthat könnyebb ellenfélre a rájátszásban, sőt: akár a Liverpool vagy az Inter is várhat rá. Kondás Elemér vezetőedző nagyon sajnálja, hogy így alakult.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu