KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EL_SELEJTEZO"
Vanczákék nem adják fel, fellebbeznek 2011. szeptember 6. 14:08 A Sion kész megtámadni az UEFA döntését, és bízik a pozitív elbírálásban, miszerint tiltott átigazolásai miatt kizárták az Európa-liga csoportköréből.
 
Spurs-Rubin, Atlético-Udinese az El-ben 2011. augusztus 26. 14:03 Egy sor érdekes párosítással szolgált az Európa-liga csoportkörének sorsolása. A Tottenham és a PSG számára egy-egy komoly ellenfél, de könnyebb négyes jutott, ugyanez nem mondható el az Atléticóról, a Sportingról és a Dinamo Kijevről, amelyek egyaránt kőkemény kvartettbe kerültek. Lesz magyar rangadó, hiszen összekerült az Anderlecht (Juhász Roland) és a Sturm (Szabics Imre). A Siont (Vanczák Vilmos) halálcsoportba sorolták be.
 
Európa-liga: kizárhatják Vanczákékat 2011. augusztus 26. 12:23 A jelek szerint megsértette a FIFA átigazolási szabályait, így könnyen lehet, hogy kizárhatják Vanczák Vilmos csapatát, a Siont az Európa-ligából, annak ellenére, hogy csütörtökön 3-1-es összesítéssel kiharcolta a főtáblára jutást a Celtic ellenében. A vizsgálat a skótok óvása után indult.
 
Európa-liga: kiestek, mégis továbbmentek 2011. augusztus 11. 19:02 Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtökön megerősítette, a luxemburgi Differdange helyettesíti a bundázás miatt kizárt Olympiakosz Voloszt a jövő héten kezdődő play-off körben.
 
Slovan-Roma, Hearts-Tottenham az El-ért! 2011. augusztus 5. 14:01 Öt rangadót is hozott az Európa-liga rájátszás pénteki sorsolása: a Paksot búcsúztató Hearts a Tottenhammel került össze, a Roma Budapest után Pozsonyba utazik a Slovanhoz, a német 4. Hannover a spanyol 7. Sevillát, a török 2. Trabzonspor a hispán 6. Athletic Bilbaót kapta, míg Juhász Roland Anderlechtje a török 3. Bursaspor ellen kénytelen kiharcolni a továbbjutást. Ami a további magyarokat illeti, Szélesi Zoltán Volosza a PSG-vel, Leandro Omoniája a Salzburggal, Vanczák Vilmos Sionja pedig a Celtickel játszik. A többi nagycsapat közül az Atlético Madrid a Vitóriát, a Schalke a Helsinkit, a PSV a Reidet kapta.
 
„A gólját sem érdemelte meg a Paks" 2011. augusztus 5. 13:22 Talán nem volt olyan messze a Paks a Heartstól csütörtökön, mint azt a 4-1-es végeredmény sugallja, ennek ellenére a skótoknál bemutatkozó Paulo Sergio úgy fogalmazott, hogy a magyar együttes szépítő gólját sem érdemelte meg.
 
Nincs már magyar csapat Európában 2011. augusztus 4. 22:32 Az utolsó magyar csapat is búcsúzott a nemzetközi kupáktól, miután a Paks 4-1-es visszavágó után, 5-2-es összesítéssel kiesett a Hearts ellen az Európa-liga 3. selejtezőkörében. Háromgólos különbség nem volt a két együttes között, de a jobbik jutott tovább. A paksiaknak még sincs miért szégyenkezniük.
 
Új menedzsere van a Paks El-lenfelének 2011. augusztus 2. 12:24 A télen még a Sporting Lisszabont irányító Paulo Sérgio Bento Brito lett a hétfőn eltávolított Hearts menedzsere, így ő irányítja a skót együttest a Paks elleni csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen.
 
Kirúgták a Hearts menedzserét 2011. augusztus 1. 16:47 A skót közszolgálati televízió (STV) honlapján tényként közli, kirúgták az Európa-ligában a Paks elleni visszavágóra készülő Hearts menedzserét, Jim Jefferiest és segédedzőjét, Billy Brownt. Előbbi a klubon belül kap előkelőbb pozíciót. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs.
 
A bíró vette El az El-őnyt a Pakstól 2011. július 28. 21:54 Ha nincs a finn játékvezető, előnyből várhatta volna a visszavágót a Paks az Európa-liga 3. selejtezőkörében. Bár Sipeki István az első félóra végén csodaszép góllal előnyhöz juttatta a legutóbbi magyar bajnoki ezüstérmest, a nyitó játékrész hosszabbításában a bíró teljesen érthetetlenül tizenegyest adott a Heartsnak. A skótok belőtték, így a Tromsőhöz hasonlóan most is 1-1-gyel utazik idegenbe Kis Károly csapata. Akkor ez bejött...
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu