„A gólját sem érdemelte meg a Paks"

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 5. 13:22
Talán nem volt olyan messze a Paks a Heartstól csütörtökön, mint azt a 4-1-es végeredmény sugallja, ennek ellenére a skótoknál bemutatkozó Paulo Sergio úgy fogalmazott, hogy a magyar együttes szépítő gólját sem érdemelte meg.


Az edinburgh-iek túltették magukat a másfél éve kinevezett Jim Jefferies menedzser kirúgásán és sima 4-1-es győzelemmel léptek tovább a következő, utolsó selejtezőkörbe.

„Ezt a győzelmet szeretném Mr. Jefferiesnek felajánlani, nagyon nagy részben az ő érdeme. Jól játszottunk, a második gólt döntő volt" – értékelt a mérkőzés után Sergio menedzser.

A skót sajtó egyöntetűen úgy fogalmazott, a Hearts az elejétől irányított és megérdemelten győzött. A tréner erre a talán túlságosan egyoldalú álláspontra csak rátett egy lapáttal.

„Nagyon zavart a mérkőzés vége, mert nem szeretem, ha a csapatom hátradől és hátul passzolgat, miközben támadhatna és gólokat lőhetne."

„Marian Kello kapus nem érdemelte meg, hogy gólt kapjon a végén, jobban kellett volna védekeznünk" – mondta a Paks 89. szerzett jelentéktelen szépítő találatáról.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nincs már magyar csapat Európában
Az utolsó magyar csapat is búcsúzott a nemzetközi kupáktól, miután a Paks 4-1-es visszavágó után, 5-2-es összesítéssel kiesett a Hearts ellen az Európa-liga 3. selejtezőkörében. Háromgólos különbség nem volt a két együttes...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu