Kirúgták a Hearts menedzserét

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 1. 16:47
A skót közszolgálati televízió (STV) honlapján tényként közli, kirúgták az Európa-ligában a Paks elleni visszavágóra készülő Hearts menedzserét, Jim Jefferiest és segédedzőjét, Billy Brownt. Előbbi a klubon belül kap előkelőbb pozíciót. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs.


A csatorna szerint a tartalékok vezetőedzője, Gary Locke lehet az utódja, míg Jefferies sportigazgatóként folytathatja - bár az STV hozzáteszi, visszautasítja a lehetőséget.

A háttérben az edinburgh-i klub tíz találkozó óta tartó nyeretlensége áll, tétmérkőzésen utolsó győzelmét március 19-én a St. Mirren ellen jegyezte (3-2).

A csapatot irányító páros 1988 óta dolgozik együtt, 2010 februárja óta feleltek a Heartsért, ezidő alatt 61 találkozón 25 győzelem a mérlegük.

Hogy egy ilyen edzőváltás milyen kihatással lehet a skótokra azt nehéz megjósolni, csak az biztos, hogy az 1-1-es magyarországi mérkőzés után csütörtökön jön a visszavágó.

A Hearts, miután az 1. fordulóban kis híján győzött a bajnok Rangers otthonában (1-1), vasárnap hazai pályán 1-0-ra kikapott a Dundee Unitedtól.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu