Chelsea: 80 milliós átigazolási keret

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 17. 15:30
Nem kell garasoskodnia Carlo Ancelottinak a nyári átigazolási időszakban, feltéve, ha úgy látja, meg kell erősítenie a Chelsea keretét. Angol lapértesülés szerint az olasz menedzserrel közölték, nyolcvan millió eurót költhet játékosokra! Természetesen máris szóba hoztak néhány klasszist a Kékekkel.


A Daily Express úgy tudja, maga az itáliai kispadfőnök állította össze kívánságlistáját, vagyis szinte bizonyos, némi vérfrissítésre számíthatnak a Stamford Bridge-en. Nagy kérdés, kik remeghetnek a mostani csapatból? Hiszen egyértelmű, senki sem igazolna csereembernek a Chelsea-hez.

Tartsunk akkor névsorolvasást! Carlo Ancelotti négy futballistára költené az átigazolási büdzsét, közülük hárman tartoznak a világfutball új reménységei közé. A Bayern Münchent erősítő Bastian Schweinsteiger már évekkel ezelőtt befutott, hiszen tagja volt a 2006-os világbajnokságon bronzérmes német válogatottnak, majd a 2008-as Eb-döntőn is pályára lépett. Négyszeres német bajnok és kupagyőztes.

Reuters
Angel Di Maria Fotó: Reuters



A Benficában futballozó Ángel Di Maria mindössze 22 éves, de U20-as világbajnok 2007-ből és olimpiai aranyérmes 2008-ból. Játékával már felkeltette a Chelsea mellett a Manchester United és a Manchester City érdeklődését is.

A szlovák Marek Hamsík a Napoli ászának számít, számos európai élklub kívánságlistáján szerepel. Ugyanez az állítás vonatkozik Hajnal Tamás klubtársára, a Borussia Dortmundban szereplő Neven Szuboticsra is.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu