KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAREK HAMSÍK"
Hamsík marad a Napolinál 2012. augusztus 27. 21:36 Ügynöke cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint Marek Hamsík még augusztusban távozik a Napolitól: „Hamsík izgatott, hogy a Napoliban játszhat, és erőssége lehet a csapatnak - kezdte Juraj Venglos. - Sok éve itt van, és boldog, mert rengeteg tapasztalattal gazdagodott. Ez a Napoli erősebb, mint a tavalyi, a klub remekül erősített Ezequiel Lavezzi és Walter Gargano távozását követően. A Scudettóért fog küzdeni ebben a szezonban". A nápolyiak remekül kezdték a szezont, 3-0-ra nyertek Palermóban, és Hamsík is betalált. A szlovák középpályást a Chelsea-vel és a Manchester Cityvel boronálta össze a sajtó.
 
Ő volt a Milan Mr. X-e! 2012. január 11. 16:52 Nem Alberto Aquilani volt a Milan MR X-e! Ezt állítja legalábbis egy ügynök, aki tudni véli, valójában ki volt az az ismeretlen labdarúgó, akire a múlt nyáron nagyon fente a fogát a Milan.
 
Sztárok távozhatnak a Napolitól 2011. november 30. 13:27 Nem meglepő: az elmúlt hónapok kiemelkedő teljesítményei után már „köröznek” a kérők az SSC Napoli sztárjai fölött: Marek Hamsík és Ezequiel Lavezzi távozására is komoly esély mutatkozik.
 
Sztárjaitól fosztaná meg a City Nápolyt 2011. november 17. 21:41 Marek Hamsík, Ezéquiel Lavezzi és Edinson Cavani. Őket akarja a Manchester City. Ejha.
 
Profi góllal nyert a Napoli - videó! 2011. április 30. 23:44 A Napoli a hajrában lőtt nagyszerű Marek Hamsík-góllal 1-0-ra legyőzte odahaza a Genoát, ezzel tartja a lépést a bravúrgyőzelmet aratott Interrel a Serie A 35. fordulójában. A szlovák futballistát nem lepte meg a labda, mellel maga elé tette, majd kilőtte a hosszú alsót. Ez az a gól, amit látni kell!
 
Nyert és beérte a Milant a Napoli; videó 2011. április 10. 17:20 Videón a Napoli, a Lazio, a Palermo és a Bari mérkőzése! Kényelmes 2-0-s győzelmet aratott a Napoli az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, ezzel csak rosszabb gólkülönbségével szorul az este pályára lépő éllovas Milan mögé a tabellán.
 
Napoli: Hamsík marad, Mah. Diarra jöhet 2011. március 9. 14:00 Kész lecsapni a Napoli a szezon végén szabadügynökké váló Mahamadou Diarrára, képviselője megerősítette, maga a játékos is a támogatná a klubváltást. Közben megszólalt Marek Hamsík ügynöke is.
 
Hamsík: A Milan testén át a Scudettóért 2011. február 26. 11:20 Az első a másodikkal találkozik hétfőn a Serie A-ban, Marek Hamsík, a Napoli előkelő helyezése ellenére úgy érzi, hogy egy vereséggel elúszhat a bajnoki cím a Milan ellen.
 
Hamsík gólja után elszabadult a pokol! 2011. február 25. 00:02 VIDEÓ! Hektikus meccsen kapott ki 2-1-re és esett ki a Napoli csütörtök este az Európa-ligában Villarrealban. A 18. percben Hamsík vezetőgólja annyira lázba hozta a vendégtábort, hogy pár tucat szurkoló beszakította a pályakorlátot és a gyepre, az ünneplő játékosok elé zuhant a tribünről, szerencsére senkinek sem esett komolyabb baja. Nézd meg az ijesztő esetet videón!
 
Újabb nagy dobásra készül a Chelsea 2011. február 4. 11:22 Roman Abramovics jó kedvében van mostanság: Fernando Torresért 50, David Luízért további 21 millió fontot adott az átigazolási időszak utolsó pillanataiban. A Chelsea orosz tulajdonosa nem elégszik meg ennyivel és újabb nagyvadra vadászik. Ezúttal a Napoliban játszó Marek Hamsíkra feni a fogát, cserébe 40 millió fontot adna az olaszoknak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu