Napoli: Hamsík marad, Mah. Diarra jöhet

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 9. 14:00
Kész lecsapni a Napoli a szezon végén szabadügynökké váló Mahamadou Diarrára, képviselője megerősítette, maga a játékos is a támogatná a klubváltást. Közben megszólalt Marek Hamsík ügynöke is.


A Real Madridtól januárban a Monacónak kölcsönadott középpályás szerződése a szezon végén lejár, a mali válogatottat eddig a Manchester Uniteddel és a Liverpoollal boronálták össze, de ügynöke, Frederic Guerra most olasz lehetőségről beszélt.

„Diarrát nagyon is érdekelné a Napoliba igazolás, mert tudja, mennyire fontos része a helyi labdarúgásnak – kezdte a Radio CRC-nel. – Még nem beszéltem a klubbal, de a nyáron ingyen vihető, annak idején pedig a Real 6 millió eurót fizetett érte."

A rádiócsatornának nemcsak a Franciaországban szereplő futballista képviselője, hanem Marek Hamsík ügynöke, Juri Venglos is beszélt. „Minden átigazolási hír vele kapcsolatban csak pletyka. Nem foglalkozik ezekkel, csak a bajnokság hajrájára koncentrál."

„A jövőjét a Napoliban képzeli el, kötődik a csapathoz, és maradni akar, függetlenül attól, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájában vagy az Európa-ligában szerepel-e" – tette hozzá a nagyszerű szezont produkáló futballistával kapcsolatban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu