KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BASTIAN SCHWEINSTEIGER"
Hova fér majd be Schweinsteiger? 2014. február 6. 13:12 Hosszú idő után először végzett teljes értékű edzésmunkát szerdán Bastiian Schweinsteiger, a BL-címvédő Bayern München német válogatott irányítója.
 
Schweinsteiger a Buli legjobbja 2013. július 28. 17:01 Bastian Schweinsteigert, a Bayern München középpályását választották az elmúlt idény legjobb Bundesliga-játékosának a német sportsajtó képviselői. Schweinsteigerre az 527 szavazó közül 92-en szavaztak, míg két csapattársára, a második helyen végző francia Franck Ribéryre 87-en, a harmadikként záró Thomas Müllerre pedig 85-en.
 
Schweinsteiger még az idén visszatérhet 2011. december 5. 13:19 Nagy valószínűséggel a december 16-i, Köln elleni bajnoki mérkőzésen visszatér a Bayern Münchenbe Bastian Schweinsteiger, a bajor csapat német válogatott labdarúgója.
 
Még az idén visszatér Schweinsteiger? 2011. november 25. 21:30 Bő három héttel kulcscsonttörése, illetve műtétje után már csapattársaival futott Bastian Schweinsteiger, a Bayern München német válogatott labdarúgója.
 
Lahm: Van élet Schweinsteiger nélkül 2011. november 4. 17:57 A bajnokságot mindössze egy győzelemmel kezdő Augsburg otthonában folytatja a Bayern München a Bundesliga 12. fordulójában, mégpedig egészen 2012-ig vezére, Bastian Schweinsteiger nélkül. Philipp Lahm elismerte, megrázta a csapatot kiválása, de rámutatott, van élet nélküle. A Dortmund a formában lendült Wolfsburgot látja vendégül, a dobogóért harcoló Werder pedig Claudio Pizarróval fogadja a sereghajtót. Beharangozó.
 
Nationalelf: se Lahm, se Schweinsteiger 2011. november 4. 15:31 Philipp Lahm és Bastian Schweinsteiger nélkül méri össze az erejét a német labdarúgó-válogatott november közepén a házigazda Ukrajna és a FIFA-világranglista-első Hollandia ellen.
 
Mégis Schweini a Milan Mister X-e? 2011. augusztus 16. 16:34 Bár Adriano Galliani tagadta, francia lapértesülések tudni vélik, Bastian Schweinsteigerre veti ki hálóját az AC Milan. Az olaszok 25 millió eurót szánnának a Bayern 27 éves válogatott középpályására.
 
Milan: se Fabregas, se Kaká, se Schweini 2011. július 28. 13:23 Továbbra sem járunk közelebb ahhoz, hogy ki lehet a Milannál nagy csinnadrattával beharangozott "Mr X", vagyis a várva várt nyári igazolás. Adriano Galliani friss nyilatkozatában arról beszélt, kik azok, akiket biztosan nem igazolnak le: így Cesc Fabregast, Bastian Schweinsteigert és Kakát, igaz, egy ajtó azért nyitva maradt.
 
Schweinsteiger: Milan? Ugyan már! 2011. július 27. 13:40 Rendkívül megtisztelőnek tartja, hogy a Milannal hozzák szóba, de köszöni szépen, jobban érzi magát a Bayern Münchennél Bastian Schweinsteiger.
 
Bayern-ászt szerződtetne az AC Milan 2011. június 13. 12:21 Bastian Schweinsteiger ugyan néhány hónappal ezelőtt meghosszabbította szerződését, de az AC Milan ennek ellenére meg akarja szerezni a Bayern München klasszisát.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu