Nationalelf: se Lahm, se Schweinsteiger

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 4. 15:31
Philipp Lahm és Bastian Schweinsteiger nélkül méri össze az erejét a német labdarúgó-válogatott november közepén a házigazda Ukrajna és a FIFA-világranglista-első Hollandia ellen.


Schweinsteiger kulcscsont-törés miatt marad ki, így Lars Bendernek (Leverkusen) is jutott egy meghívó. Lahmot a sorozatterhelésre való tekintettel hagyta ki a szövetségi kapitány, őt valószínűleg Schmelzer pótolja.

A kijevi Olimpiai Stadion avatóján a hírek szerint Tim Wiese kap lehetőséget, de négy nappal később, Hamburgban már az első számú kapus Manuel Neuer őrzi majd a Nationalelf hálóját.

A 24 FŐS NÉMET KERET
Kapusok: Neuer (Bayern München), Wiese (Werder Bremen), Zieler (Hannover).

Védők: Aogo (Hamburg), Boateng (Bayern München), Badstuber (Bayern München), Höwedes (Schalke 04), Hummels (Dortmund), Mertesacker (Arsenal), Christian Träsch (Wolfsburg), Marcel Schmelzer (Dortmund).

Középpályások: L. Bender (Leverkusen), Götze (Dortmund), Khedira (Real Madrid), Kroos (Bayern München), Müller (Bayern München), Podolski (Köln), Özil (Real Madrid), Reus (Mönchengladbach), Rolfes (Leverkusen), Schürrle (Leverkusen).

Csatárok: Gomez (Bayern München), Klose (Lazio Rome), Cacau (Stuttgart).
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu