KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANGEL_DI_MARIA"
Di María: Derbit bukni? Maga a rémálom! 2014. november 1. 23:02 A vendéglátó Manchester City a vasárnap délutáni derbi egyértelmű esélyese, de az is igaz, hogy a United a szokásosnál motiváltabb lesz, és bízhat extraklasszisokból álló támadó különítményében (még Falcao távollétében is).
 
Van Gaal még többet vár Di Maríától 2014. szeptember 15. 21:56 Ahogy azt várni lehetett, rögtön érzékelhető a Di María-hatás a Manchester Unitednél, ami el is várható, hogyha egy 75 millió eurós igazolásról beszélünk. Vasárnap először játszott új csapatában hazai közönség előtt, az Old Traffordon, és az ő szabadrúgásgólja hozta meg a vezetést az MU-nak a QPR ellen, később pedig az ő pazar átadása után adta meg Juan Mata a kegyelemdöfést a londoniaknak. Járt is ezért a dicséret, de még Di Maríának is van hova fejlődnie menedzsere szerint.
 
Di Maríával sem tudott nyerni az MU 2014. augusztus 30. 15:55 A brit rekordigazolás Ángel Di María sem tudta első PL-győzelméhez segíteni a Manchester Unitedet a harmadik forduló szombati, kora délutáni mérkőzésén, Burnleyben. Az argentin jól játszott, elővigyázatosságból cserélték le a 70. percben. Robin van Persie állt a legközelebb a gólhoz a Unitednél, a másik oldalon David Jones kapufát rúgott. Az újonc első pontját gyűjtötte be az angol bajnoki szezonban az ismét csak halvány, motivációs gondokkal küszködő óriás ellen.
 
Di María a Man Unitedben - HIVATALOS 2014. augusztus 26. 20:22 Ángel Di María a Manchester United játékosa. 75 millió eurót fizettek érte a Real Madridnak, öt évre írt alá - jelentette be az angol egyesület kedd este hivatalos csatornáin. Ez minden idők legdrágább vételének számít a brit labdarúgásban. A korábbi csúcsot a Chelsea tartotta Fernando Torres megvásárlásával.
 
Di María úton van Manchesterbe 2014. augusztus 25. 14:07 Ángel Di María hétfő délután utazik Manchesterbe orvosi vizsgálatra, és szombaton már játszani is szeretne a Burnley elleni, idegenbeli bajnokin - Cristiano Ronaldo hetes mezében - értesült a Sky Sports spanyol szakírója, Guillem Balague.
 
Áttörés: Di María az MU-é lehet 2014. augusztus 23. 20:07 Minden jel arra mutat, hogy Ángel DI MARÍA a jövő héten, 60 millió euró feletti összeg fejében a Manchester Unitedhez igazol a Real Madridtól - tudta meg a Sky Sports spanyol szakírója, Guillem Balague.
 
A Barca bejelentkezett Di Maríáért! 2014. augusztus 22. 18:38 A Barcelona tett egy próbát Ángel Di María leigazolására - értesült a katalán Sport. Hatvanmillió eurót ajánlottak a királyi gárda argentin futballcsillagáért, de kőfalba ütköztek.
 
Di María menne, Khedira megy 2014. augusztus 21. 16:21 A világbajnoki ezüstérmes argentin Angel Di María azt kérte klubcsapatának, a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridnak a vezetőitől, hogy engedjék el, másik klubban akar játszani. Erről Carlo Ancelotti, a madridiak vezetőedzője számolt be csütörtökön, a spanyol Szuperkupa pénteki visszavágója előtt.
 
Real Madrid: aki tartott Gareth Bale-től 2013. december 23. 18:50 Gareth Bale érkezése alaposan felkavarta az iszapot a Real Madridnál, aminek végül az Arsenalhoz igazoló Mesut Özil lett a vesztese, de nem csak ő aggódott a jövőjéért. A csapat argentin szélsője, Ángel Di María most elárulta, ő biztos volt abban, hogy innentől kezdve kevesebb játéklehetőséget kap majd.
 
Monacóban köthet ki Di María 2013. december 7. 22:30 A Monacóhoz tart Angel Di María, a Real Madrid 25 éves, argentin válogatott támadó középpályása - állítja egybehangzóan a két madridi sportlap, a Marca és az As.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu