Di María: Derbit bukni? Maga a rémálom!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. november 1. 23:02
A vendéglátó Manchester City a vasárnap délutáni derbi egyértelmű esélyese, de az is igaz, hogy a United a szokásosnál motiváltabb lesz, és bízhat extraklasszisokból álló támadó különítményében (még Falcao távollétében is).


A City lendülete megtört, két vereséggel melegített a derbire, az Upton Parkban maradt alul a bajnokságban, és otthon zakózott a Newcastle-lel szemben a Ligakupában (címvédőként).

Az MU-nál még mindig a csapatformálás időszakát élik, de Van Gaal azt ígérte a Chelsea elleni, hősies hazai döntetlen után, hogy sokkal többet is ki fog hozni ebből a keretből, és hamarosan érdemben bizonyít az együttes a szurkolók számára.

A Polgároknál nyitott kérdés, hogy Pellegrini Dzekót vagy Joveticset választja-e Agüero éktársának, ha egyáltalán játszik az argentin, mert erre sem lehet mérget venni.

Nem kizárt, de nem is valószínű, hogy három védekező középályást alkalmazna a chilei mester (Fernando, Fernandinho, Yaya Touré), akinek arról is határoznia kell még, hogy Demichelis vagy Mangala, illetve Kolarov vagy Clichy kezdjen a hátvédsorban. Silvával és Lamparddal biztosan nem számolhat a házigazda.

A Unitednél Falcaón kívül Jones és Evans sem harcrakész. Csak csere lehet majd Mata és Valencia, Youngnak és Januzajnak is a kispadon juthat hely.

Di María a meccs előtt:

“Vigyázni kell a derbikkel. Elég egy vereség egy ilyen rangadón, és rémálommá válhat az életed néhány napra, vagy akár hetekre. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor az utcára sem megy ki szívesen az ember, és nem szeretném újra átélni ezt az érzést."

Egymás elleni mérleg 2011 nyara óta:

City-győzelem: 5
döntetlen: 0
United-győzelem 2

A csapatok formája:

City (utóbbi hét tétmeccs): GY-GY-GY-GY-D-V-V
United (utóbbi hét tétmeccs): D-GY-V-GY-GY-D-D

A várható kezdők:

City: Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov - Milner, Yaya Touré, Fernandinho, Nasri - Jovetics - Agüero.
United: De Gea - Rafael, Smalling, Rojo, Shaw - Blind, Herrera, Fellaini - Di María - Rooney, Van Persie.

Sérültek:

City: Lampard, Silva
United: Falcao, Jones, Evans, McNair, Lingard.

Oddsok:

City 1,88
döntetlen 3,40
United 3,85

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

Címkék: angel_di_maria
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu