Real Madrid: aki tartott Gareth Bale-től

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 23. 18:50
Gareth Bale érkezése alaposan felkavarta az iszapot a Real Madridnál, aminek végül az Arsenalhoz igazoló Mesut Özil lett a vesztese, de nem csak ő aggódott a jövőjéért. A csapat argentin szélsője, Ángel Di María most elárulta, ő biztos volt abban, hogy innentől kezdve kevesebb játéklehetőséget kap majd.


 

Gareth Bale-ért nyáron 91 millió eurót fizetett a Real Madrid a Tottenham Hotspurnak, amivel nem sokkal maradt le a sportág átigazolási rekordjáról. A klubváltásnak a legkomolyabb következménye az lett, hogy Mesut Özil végül kegyvesztetté vált, és az Arsenal csapatához igazolt, de többen is bizonytalannak érezték a jövőjüket a Santiago Bernabéuban.

Ezek egyike volt Ángel Di María, a csapat 25 éves argentin szélsője. "Tudtam, ha valakiért 100 millió eurót adnak, annak játszania kell - mondta a játékos. - Azt mondjuk nem tudom, az újságírók honnan szedték, hogy én meg a Tottenhamhez megyek, mert engem senki sem kérdezett meg erről."

Di María azt is cáfolta, hogy ő kérte volna szerződése megújítását, csak hogy tudja, mire számíthat a jövőben. "Én jól érzem magam a Real Madridnál, de sosem kértem a szerződésem megújítását. Egy játékos, aki nem játszik, szerintem nem is kérhet hosszabbítást."

Ángel Di María továbbra is stabil pontja maradt a Real Madridnak, 17 fordulóból 15-ön lépett pályára a spanyol bajnokságban, összesen pedig 23-on.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Monacóban köthet ki Di María
A Monacóhoz tart Angel Di María, a Real Madrid 25 éves, argentin válogatott támadó középpályása - állítja egybehangzóan a két madridi sportlap, a Marca és az As....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nem bírt Bale-lel, sírva fakadt a védő
Az volt a küldetése, hogy féken tartsa Gareth Bale-t, de kudarcot vallott a Rayo Vallecano baszk szélsőhátvédje, Anaitz Arbilla, akit az 50. percben, 0-3-as állásnál cseréltek le a hétvégi bajnokin. A játékos sírva fakadt a...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: angel_di_maria
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu