KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEVEN_SZUBOTICS"
Vége Szubotics szezonjának! 2013. november 10. 00:14 Ebben a szezonban már nem láthatjuk a pályán Neven Szuboticsot, a Borussia Dortmund szerb válogatott középhátvédjét - olvasható a klub éjfél körül kiadott közleményében.
 
Ferguson megtalálta Ferdinand utódját 2011. november 1. 11:25 Angol lapértesülések szerint Sir Alex Ferguson már nem számol hosszú távon a veterén védővel, sőt már meg is találta Rio Ferdinand lehetséges utódját.
 
Nem mondana nemet a londoni kluboknak 2011. szeptember 14. 15:20 Könnyen elképzelhető, hogy januárban vagy jövő nyáron elveszíti egyik legjobb védőjét a német bajnok Borussia Dortmund. Neven Szuboticsot az Arsenal és a Chelsea is szívesen szerződtetné, sőt korábban a Manchester United is figyelte.
 
Sztárvédőt készül igazolni a Chelsea 2011. január 8. 13:36 A Bundesliga egyik legjobb hátvédjével, Neven Szuboticcsal készül megerősíteni keretét a gyengélkedő Chelsea, amely megkereste a listavezető Borussia Dortmundot a futballista szerződtetésének ügyében - jelentette a Bild szombaton.
 
Francia és szerb sztár a ManU radarján 2010. április 29. 15:20 Még heteket kell várni a nemzetközi átigazolási piac megnyitására, sőt szinte biztos, hogy az igazán nagy kérdések a dél-afrikai világbajnokság után dőlnek el. De naponta jönnek a hírek/pletykák, a legfrissebb jelentések szerint a Manchester United aktív lesz majd a nyári hónapokban. Médiaértesülés szerint a Vörös Ördögök Spanyol- és Németországban is körülnéztek, van is jelöltjük a keret megerősítésére.
 
Chelsea: 80 milliós átigazolási keret 2010. február 17. 15:30 Nem kell garasoskodnia Carlo Ancelottinak a nyári átigazolási időszakban, feltéve, ha úgy látja, meg kell erősítenie a Chelsea keretét. Angol lapértesülés szerint az olasz menedzserrel közölték, nyolcvan millió eurót költhet játékosokra! Természetesen máris szóba hoztak néhány klasszist a Kékekkel.
 
Szerbiát választotta Hajnal csapattársa 2008. december 20. 14:00 A szerb válogatottat segítheti a 2010-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőin Never Subotic, a Dortmund tehetséges védője.
 
Németország: Suboticot a szerb válogatottban látná szívesen apja 2008. október 10. 17:19 Hamarosan bemutatkozhat a nagyválogatottban Neven Subotic, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának védője - már csak az a kérdés, hogy melyikben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu