Francia és szerb sztár a ManU radarján

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 29. 15:20
Még heteket kell várni a nemzetközi átigazolási piac megnyitására, sőt szinte biztos, hogy az igazán nagy kérdések a dél-afrikai világbajnokság után dőlnek el. De naponta jönnek a hírek/pletykák, a legfrissebb jelentések szerint a Manchester United aktív lesz majd a nyári hónapokban. Médiaértesülés szerint a Vörös Ördögök Spanyol- és Németországban is körülnéztek, van is jelöltjük a keret megerősítésére.


A Marca úgy tudja, hogy az Old Traffordon szívesen látnák a Premier League-et jól ismerő Lassana Diarrát. A 27-szeres francia válogatott középpályás annak idején megfordult a Chelsea-ben, az Arsenalban és a Portsmouth-ban is, tavaly igazolt a királyi klubhoz.

Hónapokon át stabil tagja volt a Realnak, de Manuel Pellegrini vezetőedző az utóbbi időben már Fernando Gagót favorizálja védekező középpályásként. Diarrának nem tetszik ez a helyzet, ezért előfordulhat, hogy elfogadja a ManU ajánlatát.

A spanyol sportnapilap úgy tudja, a manchesteriek 17 millió fontot fizetnének a francia futballistáért. Másfél éve a Real még 20 milliót fizetett a Portsmouth-nak. Ha a madridiak marasztalják Lassanát, akkor az MU a szintén realos Mahamadou Diarráért jelentkezik be.

A német Bild csütörtökön arról számolt be, hogy a Manchester United kinézte magának Nemanja Vidics honfitársát, Neven Szuboticsot. A 21 éves védőt azonban 20 millió fontra tartja a Borussia Dortmund, így a Vörös Ördögök csak kimagasló ajánlat esetén szerezhetik meg.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu