KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BORUSSIA_DORTMUND"
Meglepő lenne a dortmundi kiesés - blog 2012. február 7. 13:05 A hétvége remekül sikerült, hétfőn a Tottenham nem nyert - egyszóval nem panaszkodhat az, aki figyelemmel követte az elmúlt napok kicsit bővebb Napi Tuti-bejegyzéseit. Fontos és használható adatok láttak napvilágot, általában helyes jóslatokkal karöltve. Ma nem bajnokik, hanem kupameccsek jönnek, ezek közül a Dortmund idegenbeli fellépése emelkedik ki. De vajon lesz-e meglepetés Németországban?
 
Tovább szárnyal-e a Dortmund? - blog 2012. február 3. 14:59 A szerda olyan lett, amilyen, rengeteg meglepetés rengette meg a kontinenst és minden bizonnyal sok játékos kedvű fogadót. Bloggerünk is pórul járt, nem múlt sokon, de picit megfázott a hirtelen jött télben. A csütörtök kimaradt, a péntek viszont már nem múlhatott el újabb tippkavalkád nélkül. Sok meccs elmaradt, de a németeknél és a spanyoloknál fociznak. De vajon tovább tart-e a Dortmund szárnyalása? Erre is megkapjuk a választ.
 
Bayernt vert Götze és a Dortmund 2011. november 19. 20:19 VIDEÓ! Szoros, taktikus mérkőzésen értékes győzelmet aratott a Borussia Dortmund a Bayern München otthonában a Bundesliga 13. fordulójának rangadóján. A kevés helyzetéből egyet értékesítő, az első félidőben kissé beszorult, de a másodikban jobban focizó címvédő találatát Jerome Boateng hibáját kihasználva Mario Götze szerezte. A bajorok előnye ezzel mindössze két, illetve három pont a BvB, Schalke, Mönchengladbach hármas előtt.
 
Topcsapatok idény eleji válságban 2011. október 6. 18:49 Miután megnéztük melyek eddig a szezon meglepetéscsapatai, ideje megvizsgálni, mely sztárklubok szenvednek, ragadtak be az új idény rajtjánál. A Premier League-ben az Arsenal, a Serie A-ban leginkább az Inter vesszőfutása a jelenlegi slágertéma, a Bundesligában a Dortmundtól vártak többet, a Ligue 1-ben a Marseille szenvedésén értetlenkednek, míg a La Ligában a tavalyi negyedik Villarreal küzd az elemekkel. Válsághíradó a topligákban.
 
Botlott a Bayern, hengerelt a Dortmund! 2011. október 1. 17:20 VIDEÓ! A Hoffenheim vendégeként megszakadt a Bayern München győzelmi sorozata: a bajor együttes - valamennyi tétmeccset figyelembe véve - zsinórban 10 diadalt követően pontosztozkodásra kényszerült a Bundesliga 8. fordulójában. Viszont most sem kapott gólt, így immáron 1018 perce bevehetetlen Manuel Neuer kapuja. A címvédő Borussia Dortmundnak nem jelentett gondot az újonc Augsburg legyőzése. A 4-0-ás sikerhez Robert Lewandowski három góllal és egy gólpasszal járult hozzá!
 
Rendőrök bosszantották a Dortmundot 2011. szeptember 27. 21:04 A tervezettnél ötven perccel később tudott csak felszállni kedden a szerdai, Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre induló Borussia Dortmund repülőgépe, mert a labdarúgócsapatot szállító autóbuszt gyorshajtás miatt megállították a rendőrök.
 
Nyert a BVB, parádézott a Schalke 2011. szeptember 24. 17:41 Négy meccs után tudott nyerni ismét a német bajnok Borussia Dortmund, amihez egy, az utolsó pillanatban szerzett Piszczek-gól kellett a Mainz stadionjában, a hetedik fordulóban. A Schalke parádézott (Huntelaar és Raúl is betalált), a Wolfsburg emberhátrányban is kierőszakolta a győzelmet hazai környezetben. A Mönchengladbach is otthon tartotta a három pontot, így jelenleg vezeti a tabellát.
 
Két meccsre dőlt ki a dortmundi védő 2011. szeptember 20. 16:07 Sem a hétvégi Mainz elleni bajnokin, sem pedig a jövő keddi Marseille elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen nem lép pályára Marcel Schmelzer, a Borussia Dortmund balhátvédje.
 
Ronaldo még sosem hallott Götzéről 2011. szeptember 14. 18:50 Cristiano Ronaldo bevallotta, még sohasem hallotta Mario Götze nevét. A Real Madrid aranylabdása azzal magyarázza tudatlanságát, hogy ritkán van alkalma Bundesliga-meccset nézni. Ahhoz képest, hogy a dortmundit tartják a német futball legnagyobb reménységének…
 
„Pontos” Barca és Arsenal – blog 2011. szeptember 13. 16:49 Az igazán fontos események a labdarúgó Bajnokok Ligájában történnek kedd este, mi pedig vettük a bátorságot, hogy tippekkel lássuk el Olvasóinkat. A címvédő Barcelona a Milan elleni rangadóval kezdi meg 2011-12-es nemzetközi menetelését, és azt saccoljuk, mind a három pontot behúzza. A kettőskötés másik felét a Dortmund és az Arsenal összecsapása képezi, és azzal számolunk, hogy az angolok nem kapnak ki.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu