Ronaldo még sosem hallott Götzéről

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 14. 18:50
Cristiano Ronaldo bevallotta, még sohasem hallotta Mario Götze nevét. A Real Madrid aranylabdása azzal magyarázza tudatlanságát, hogy ritkán van alkalma Bundesliga-meccset nézni. Ahhoz képest, hogy a dortmundit tartják a német futball legnagyobb reménységének…


Mario Götze alapembere a tavasszal német bajnok Borussia Dortmundnak, és a válogatottban is egyre meghatározóbb szerepet játszik.

A 19 éves játékmestert élklubok sora nézte ki magának, az Arsenal 40 millió eurót is ajánlott érte – CR7 ugyanakkor azt sem tudja, kiről van szó.

„Ki az a Götze? Melyik poszton játszik? Jó? Kevés lehetőségem van Bundesliga-mérkőzéseket nézni” – mondta Ronaldo a Bild német lapnak.

Cristianót, többek között az ilyen nyilatkozatokért, előszeretettel bélyegzik meg beképzeltnek, de őt a legkevésbé sem foglalkoztatják a kritikák.

„Nem érdekel, az emberek mit mondanak rólam. Mindig csúcsformában vagyok, keményen dolgozom, hogy fejlődjek. Ezért nem kérdőjelezi meg soha senki a sportolói kvalitásaimat” – méltatta magát a portugál.

Ronaldo a Real Madriddal szerda este a Dinamo otthonában, Zágrábban vendégszerepel a Bajnokok Ligája csoportkörében.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu