KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARIO_GOTZE"
Götze egyre nehezebben bírja 2013. október 1. 11:16 Mario Götze nyári átigazolása kavarta a legnagyobb vihart a Bundesligában, miután az ország jelenleg első számú tehetségének tartott játékos a Borussia Dortmundtól a legkomolyabb rivális Bayern München csapatához szerződött. A bemutatkozás azonban a sérülések miatt eddig felemásra sikerült, ezt pedig az érintett egyre nehezebben viseli.
 
Götzét is nevezte Guardiola 2013. augusztus 16. 17:14 A Dortmundtól a nyáron igazolt Mario Götzét is nevezte a keretbe Pep Guardiola, a Bayern München mestere a szombati, frankfurti vendégjáték előtt, amelyre a Bundesliga 2. fordulójának keretén belül kerül sor.
 
Götze csak hetek múlva lesz harcra kész 2013. augusztus 13. 11:15 Mario Götze, a Bayern München új szerzeménye elégedett Magyarországon mutatott teljesítményével, de még szüksége van egy hónapra. A fiatal játékos bemutatkozó mérkőzésén, egy nemzetközi barátságos találkozón két gólt szerzett a magyar bajnok Győri ETO otthonában.
 
Götze: Messi, a követendő példa 2013. július 2. 15:18 Bemutatták Münchenben Mario Götzét, aki 37 millió euróért érkezett a Bayernhez a nagy rivális Borussia Dortmundtól. Keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, Lionel Messi az egyik példaképe. Ezzel arra célzott, hogy szívesen játszana hasonló pozícióban a bajoroknál, mint Messi a Barcelonában.
 
A Bayern közleménye Götze-ügyben 2013. április 23. 13:35 Mint ismeretes, a Bayern Münchennek sikerült elrabolnia a német futball legnagyobb tehetségét kedden, 37 millió euróért vásárolják ki szerződéséből a Dortmund 21 éves támadó középpályását. A hírt a Bild szivárogtatta ki éjfél körül, a BVB délelőtt tett bejelentést, kora délután a Bayern is megerősítette azt.
 
Götze nyártól a Bayerné - hivatalos! 2013. április 23. 10:34 A Borussia Dortmund nem sokkal ezelőtt hivatalos honlapján megerősítette, hogy Mario Götze 2013 július elsejétől a Bayern Münchenben folytatja! Az igazolást a Bild.de jelentette be először címlapján éjfélkor.
 
Götze nem játszik a Bayern ellen 2012. április 11. 15:44 Sokkoló híreket kapott a Borussia Dortmund: Mario Götze továbbra sem teljesen egészséges, ezért ki kell hagynia a Bayern München elleni Bundesliga-csúcsrangadót szerda este.
 
BVB-Bayern: Götze mint titkos fegyver? 2012. április 10. 19:40 BUNDESLIGA, CSÚCSRANGADÓ. Megy a ködösítés Mario Götze körül: a Dortmund német karmesterének játéka vagy annak hiánya nem csak a győzelem, hanem akár a bajnoki cím szempontjából is meghatározó lehet. A Bayern egy hajszállal még a BVB-nél is jobb formában van, de az utóbbi időben nagyon nem megy neki ebben a párharcban. Lehet, hogy összeáll a Kroos, Schweinsteiger belső középpálya.
 
Götze hosszabbított a Dortmunddal 2012. március 27. 16:56 A sztárcsapatok által csábított Mario Götze két évvel, 2016-ig szerződést hosszabbított a Borussia Dortmunddal, jelentette be a klub hivatalos honlapján. A 19 esztendős középpályás – egyelőre – nem tervezi, hogy továbbálljon nevelőcsapatától.
 
Íme, a 30 legértékesebb fiatal focista 2012. március 23. 15:58 Neymar és a két Mario, Götze, valamint Balotelli. Ők hárman vezetik azt a harmincas listát, amelyet az egyik futballal foglalkozó portugál gazdasági oldal készített a szerintük legértékesebb fiatal (18-21 év közötti) futballistákról. A futebolfinance.com az értékek meghatározásakor a bajnokságok színvonalát, a klubot, a posztot, a teljesítményt, az életkort, a fizetést és az eladhatóság mértékét vette figyelembe.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu