A Bayern közleménye Götze-ügyben

Szerző: SHLétrehozva: 2013. április 23. 13:35
Mint ismeretes, a Bayern Münchennek sikerült elrabolnia a német futball legnagyobb tehetségét kedden, 37 millió euróért vásárolják ki szerződéséből a Dortmund 21 éves támadó középpályását. A hírt a Bild szivárogtatta ki éjfél körül, a BVB délelőtt tett bejelentést, kora délután a Bayern is megerősítette azt.


"A Bayern München megerősíti, hogy megállapodást között a német válogatott játékos Mario Götzével, amely 2013. július elsején lép életbe. A Bayern kész kifizetni a BVB és Götze által korábban közösen meghatározott kivásárlási árat."

A Bayern közleménye arra is kitér, hogy a küszöbön álló Dortmund-Real Madrid BL-elődöntőre tekintettel a bajorok csak a szerdai meccs után tervezték erről értesíteni riválisukat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ötezer aláírás a győri óriásmezre
A Győri Audi ETO a Bajnokok Ligája-döntő csütörtöki jegyvásárlásának indulásával egy különleges lehetőséget ajánl fel szurkolóinak: mindenki, aki jegyet vált a döntőre, aláírhatja az ETO óriásmezét, amelyet a vezérszurkoló tábor...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elismerik hazájában a magyar kapitányt
Karl Erik Böhnt, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát választották a 2012-es esztendő kézilabdás személyiségének hazájában, Norvégiában....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: mario_gotze
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu