Götze hosszabbított a Dortmunddal

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 27. 16:56
A sztárcsapatok által csábított Mario Götze két évvel, 2016-ig szerződést hosszabbított a Borussia Dortmunddal, jelentette be a klub hivatalos honlapján. A 19 esztendős középpályás – egyelőre – nem tervezi, hogy továbbálljon nevelőcsapatától.


 

Mario Götzét az Arsenal, a Manchester United és a Real Madrid is örömmel látná soraiban, ám ahhoz több tízmillió eurós ajánlatot kell tenniük, hogy lecsapjanak rá – főként a keddi bejelentés után.

„Mindenki tudja, milyen jól érzem magam Dortmundban. A klub komoly célokat tűzött ki maga elé, és én részese akarok lenni azok elérésének” – fogalmazott az ifjú karmester.

A sportigazgató, Michael Zorc szintén elégedetten nyilatkozott az új szerződés aláírásáról. „Nagyon boldogok vagyunk, Marióval még egy lépcsőfokkal feljebb léphetünk.”

A vezetőedző, Jürgen Klopp már korábban kijelentette, játékosa sehova sem megy a nyáron – minden jel arra mutat, nem a levegőbe beszélt.

Götze kilencévesen szegődött a BVB-hez, és már 17 évesen bemutatkozott a felnőttcsapatban, egy éven belül pedig az A-válogatottban is debütált.

Első gólját múlt év augusztusában, Brazília ellen szerezte a Nationalelfben, amivel holtversenyben a legfiatalabb labdarúgó lett a vonatkozó ranglistán.

Címkék: mario_gotze
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu