Götze nyártól a Bayerné - hivatalos!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. április 23. 10:34
A Borussia Dortmund nem sokkal ezelőtt hivatalos honlapján megerősítette, hogy Mario Götze 2013 július elsejétől a Bayern Münchenben folytatja! Az igazolást a Bild.de jelentette be először címlapján éjfélkor.


A Dortmund közleményében arról ír, Götze és ügynöke, Volker Struth a napokban tájékoztatta a klubot arról, hogy a játékos tervei szerint a Bayernhez megy, amire meg is van a lehetősége, amennyiben a bajorok kivásárolják élő szerződéséből.

A BVB hozzáteszi, ugyanazt a profi hozzáállást várja Götzétől a hátralévő meccseken, különösen a Real elleni elődöntőben, mint eddig, mellesleg azt is megemlíti, hogy a Bayern még nem vette fel a kapcsolatot vele semmilyen formában ebben az ügyben.

A 21 éves, vagy annál fiatalabb játékosok között Európa talán legnagyobb tehetségének számít jelenleg Mario Götze, akiért 37 millió eurót kap nevelőegyülelete. A játékos fizetése évi hétmilliót tesz majd ki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bild: Götze 37 millióért a Bayerné!
A Bild bulvárlap bombahírt közölt a Bayern München keddi és a Borussia Dortmund szerdai Bajnokok Ligája elődöntője előtt kevéssel: a 20 éves Mario Götze az egyik német óriásból a másikhoz szerződik július elsejétől....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: mario_gotze
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu