Götze csak hetek múlva lesz harcra kész

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 13. 11:15
Mario Götze, a Bayern München új szerzeménye elégedett Magyarországon mutatott teljesítményével, de még szüksége van egy hónapra. A fiatal játékos bemutatkozó mérkőzésén, egy nemzetközi barátságos találkozón két gólt szerzett a magyar bajnok Győri ETO otthonában.


 

A szupertehetségnek kikáltott Mario Götze, aki nyáron igazolt a Borussia Dortmundtól a nagy rivális Bayern Münchenhez, vasárnap délután debütált új csapatában a magyar bajnok Győr otthonában, ahol két góllal vette ki a részét a 4-1-es sikerből.

Ugyanakkor elmondta, hogy még nem áll kész arra, hogy stabilan számítani lehessen rá. "Bár ez csak egy barátságos meccs volt, de ettől még nagyon különleges jelentősége volt számomra" - nyilatkozta az ETO ellen fél órát kapó 21 éves támadó középpályás a TZ-nek.

"A debütálásom lehetett volna rosszabb is, bár... Örülök annak, ami és ahogyan történt. Edzenem kell a csapattal tovább, hogy felvegyem a ritmust. Hogy tudok-e már kezdeni a Frankfurt elleni bajnokin a héten? Biztosan nem. Még hiányzik valami, szükségem van még 3-4 hétre a teljes felzárkózáshoz."

A nyáron 37 millió euróért vásárolt Mario Götze bemutatkozásának új csapattársai is örültek. "Remek móka volt Mario mellett játszani - mondta Franck Ribéry, a Bayern francia klasszis szélsője. - Lehetett látni rajta, hogy már nagyon hiányzott neki a futball. Biztos vagyok abban, hogy rengeteg vidám percet tartogat a közös jövő."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Götze érti a dortmundosok indulatát
Mario Götze megérti, hogy persona non grata lett Dortmundban, de továbbra is jó döntésnek tartja, hogy a nagy ellenlábas Bayern Münchenhez szegődött. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Felébredt a Bayern, Götze duplázott
A Győr a versenyképes első félidő után a másodikban összeomlott, így a Bayern München 4-1-es győzelemmel távozott barátságos mérkőzésen az ETO Parkból. Mario Götze debütált a bajoroknál, 27 perc alatt duplázott....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: mario_gotze
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu