Götze érti a dortmundosok indulatát

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 12. 13:47
Mario Götze megérti, hogy persona non grata lett Dortmundban, de továbbra is jó döntésnek tartja, hogy a nagy ellenlábas Bayern Münchenhez szegődött.


 

Mario Götze vasárnap két góllal mutatkozott be Győrben a Bayern München játékosaként, és láthatóan élvezte a játékot, amit nehezen tolerálnak egykori csapatánál, a Borussia Dortmundnál. Megérti a BVB drukkereit.

„Tisztában vagyok vele, hogy frusztráltak. Jó darabig játszottam a Dortmundban, aztán a Bayernhez igazoltam. Nagyon sok szurkolónak nem tetszik ez. Megértem az érzéseiket” – nyilatkozta a karmester.

„Meg kell azonban érteniük az én szempontjaimat is. Fejlődni akarok mint játékos. Az embereknek ebből a szemszögből is meg kellene vizsgálniuk a helyzetet.”

„Több tényező együtt eredményezte azt, hogy aláírtam a Bayernhez. Nagyon sok okom volt rá. Az edző, a klub, és az, hogy ki akartam próbálni valami újat.”

Götze klubcseréjéről még májusban egyezett meg az FCB és a BVB, a bajorok 37 millió euróért vásárolták ki szerződéséből a még mindig csak 21 esztendős játékmestert.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu