Bundesliga-csatár a brazil válogatottban

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 1. 13:04
Edinaldo Batista Libanio újra meghívást kapott Dungától, az írek elleni barátságos összecsapásra készülő brazil futballválogatott szövetségi kapitányától. A 30 éves Grafite - így talán ismerősebb a név - második nemzeti fellépésére készülhet.


LABDARÚGÓ FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
ÍRORSZÁG - BRAZÍLIA
London, Emirates, kedd, 21.05

A Wolfsburgot Edin Dzekóval legutóbb német bajnoki címig vezette, és idén sem teljesít rosszul. Más kérdés, nem rajta múlik a Farkasok gyengébb szereplése. Némi gyógyírt jelenthet a csatáűr számára, hogy Dunga ismét behívta a szambásokhoz.

Igaz, a kedd esti, írek elleni Emirates-beli válogatott csatán azért lehet ott a tavalyi Bundesliga-gólkirály, mert a sevillai Luis Fabiano megsérült. Grafite 2005 áprilisában volt először, s utoljára tagja a nemzeti együttesnek.

„Elmondhatatlanul boldog vagyok! - kezdte örömittasan a labdarúgó. - Minden brazil játékos álma, hogy magára húzhassa a válogatott mezét. Sohasem adtam fel a reményt, hogy ez legalább még egyszer megadassék nekem. Remélem a vébén is ott lehetek.”

Csak zárójelben: Ronaldinho megint kimaradt...

A brazil válogatott kerete:
Kapusok: Júlio César (Internazionale), Doni (Roma)
Védők: Maicon (Internazionale), Daniel Alves (Barcelona), Lúcio (Internazionale), Luisao (Benfica), Thiago Silva (Milan), Gilberto (Cruzeiro), Michel Bastos (Lyon)

Középpályások: Gilberto Silva (Panathinaikosz), Josué (Wolfsburg), Felipe Melo (Juventus), Lucas (Liverpool), Kaká (Real Madrid), Ramires (Benfica), Elano (Galatasaray), Júlio Baptista (Roma), Kleberson (Flamengo), Carlos Eduardo (Hoffenheim)

Csatárok: Robinho (Santos), Adriano (Flamengo), Nilmar (Villarreal), Grafite (VfL Wolfsburg)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu