KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IR_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Trapattoni nyílt lapokkal játszik 2012. június 10. 12:07 Giovanni Trapattoni, az ír szövetségi kapitány nyílt lapokkal játszik, már szombaton kihirdette a Horvátország elleni kezdőt (Eb, C-csoport, vasárnap, 20:45, Poznan): Given - O'Shea, Dunne, St Ledger, Ward - Duff, Andrews, Whelan, McGeady - Keane, Doyle. Shane Long csak csere.
 
Az írek széttépnék a papírformát 2012. június 5. 19:15 Az Európa-bajnokság csapatainak bemutatásában szépen haladunk, ezúttal a magyar válogatott hétfői ellenfelét, az íreket vizsgáljuk meg közelebbről. Nem vágja nagy fába a fejszéjét az, aki az írek Eb-szerepléseit szeretné papírra vetni. Elegendő lenne az 1988-as kontinenstorna eredményeit böngésznie; a többivel nem akadna dolga, miután a zöldek képtelenek voltak kiharcolni a részvételt.
 
Kassai egy nemzetet haragított magára 2011. november 13. 14:50 Kassai Viktor valóságos közellenség Észtországban a pénteki Európa-bajnoki pótselejtező óta, de a kritikák jó részének semmi alapja nincs.
 
„Nem becsüljük le az észteket” 2011. október 13. 18:01 Az ír válogatott szövetségi kapitánya, Giovanni Trapattoni pozitívan értékeli az Európa-bajnoki selejtezős sorsolást, de óva int attól, hogy bárki is lekezelje Észtországot.
 
Bosnyák-portugál, török-horvát az Eb-ért 2011. október 13. 13:15 Két rangadót hozott az Eb-pótselejtezők csütörtöki krakkói sorsolása, megismétlődik a dél-afrikai vb-ért rendezett Bosznia és Hercegovina-Portugália párharc, illetve a török pokolba kénytelen látogatni a jó erőkből álló Horvátország. Némi kárpótlást kapott a sorstól a 2010-es vb-ről kérdéses körülmények között lemaradt Írország, amely a leggyengébbnek tűnő észt válogatottal találkozik, míg igazi kétesélyes csata elé néz Csehország és Montenegró.
 
Kezdhetjük leírni az olaszokat? 2011. június 7. 22:35 VIDEÓK! Egy bombagól és egy kontra okozta Olaszország vesztét Liege-ben, ahol az írek ellen már nem tudta azt a kulturált futballt produkálni, amellyel az észteket intézte el pár napja Eb-selejtezőn. Az azzurriknál elfogyott a tudomány a 16-oson belül Montolivo és Giovinco kezdeményezései ellenére. Talán Cassano hiányzott. Ez a második vereség a Prandelli-érában.
 
Bombagólt vágott az MU-játékos – videó 2011. február 9. 13:15 Darron Gibson remekbe szabott góllal vette ki a részét a Wales felett aratott 3-0-s győzelemben. A Manchester United ír középpályása egy kényszerítő után kapta vissza a labdát, és zúdított kíméletlenül a bal felső sarokba 25 méterről. A hazai szurkolók vörösre tapsolhatták a tenyerüket az Európa-liga-döntőnek is otthont adó, meseszép Aviva-stadionban.
 
Az olasz edzőlegendán spórolnak az írek 2010. december 2. 13:04 Az Írországot sújtó súlyos pénzügyi válság miatt Giovanni Trapattoni, a helyi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elfogadta, hogy éves fizetését 100 ezer euróval csökkentsék.
 
Kiengedték a kórházból az edzőlegendát 2010. augusztus 17. 15:20 Kisebb hasi műtétje után kiengedték a kórházból Giovanni Trapattonit, az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát Dublinban.
 
Trapattoni kihagyja az ír-argentint 2010. augusztus 11. 12:31 A napok óta betegeskedő, kedden hajnalban kórházba szállított Giovanni Trapattoni nem lesz ott az ír labdarúgó-válogatott Argentína elleni szerdai barátságos mérkőzésén. A szigetországiak szövetségi kapitányát valószínűleg ételmérgezés döntötte le a lábáról.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu