KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DUNGA"
Dunga "szabadon igazolható" 2013. október 5. 16:21 A brazil Internacional labdarúgóklubja menesztette pénteken Dungát a vezetőedzői posztról.
 
Dunga ismét szövetségi kapitány lenne 2011. szeptember 10. 10:10 Srecko Katanec menesztése után szövetségi kapitány keres az Egyesült Arab Emírségek futzball-szövetsége és egy világhírű szakember máris jelezte, érdekelné a lehetőség. A „jelölt” nem más, mint a játékosként világbajnok, a tavalyi vb-n azonban kudarcot vallott Dunga.
 
Fiorentina: Dunga, Leonardo? 2010. október 19. 10:36 Amennyiben a Fiorentina nem győzi le a következő bajnoki fordulóban a Barit, kihajítják a jelenlegi vezetőedzőt, Szinisa Mihajlovicsot.
 
Vége: lemondott Dunga! 2010. július 3. 11:41 Lemondott posztjáról Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután együttese 2-1-es vereséget szenvedett a hollandoktól a dél-afrikai világbajnokság pénteki negyeddöntőjében.
 
Robinho: Végig ütöttek-vágtak minket 2010. június 21. 09:52 Elismerte, hogy a kezéhez ért a labda második góljánál Luis Fabiano, a brazil labdarúgó-válogatott Elefántcsontpart elleni meccsén a világbajnokság F-csoportjában. A dél-amerikaiak szövetségi kapitánya, Dunga szerint jogtalan volt Kaká kiállítása, Sven-Göran Eriksson bocsánatot kért csapata teljesítményéért, Didier Drogba Fabianót dicsérte, Kaká és Robinho pedig a meccs nehézségeiről beszélt. Nyilatkozatok.
 
Dunga megalázta a felelőtlen Robinhót 2010. június 16. 12:48 Megalázó bocsánatkérésre kötelezte Robinhót Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - adta hírül a The Daily Mail.
 
„Igenis tiszteljük Észak-Koreát!” 2010. június 15. 17:26 Brazília kedd este megkezdi 2010-es világbajnoki szereplését, az G-csoport második meccsén Észak-Koreával találkozik. A johannesburgi összecsapás előtt Dunga is megszólalt, a Selecao szövetségi kapitánya méltatta az ázsiaiakat. Mint mondta egy komoly sportember sohasem nézheti le ellenfelét, pláne nem egy vébén.
 
Bundesliga-csatár a brazil válogatottban 2010. március 1. 13:04 Edinaldo Batista Libanio újra meghívást kapott Dungától, az írek elleni barátságos összecsapásra készülő brazil futballválogatott szövetségi kapitányától. A 30 éves Grafite - így talán ismerősebb a név - második nemzeti fellépésére készülhet.
 
Dunga: Saját magunkra kell figyelnünk 2009. december 4. 20:47 Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem a Portugália elleni 6-2-es, barátságos mérkőzésen aratott győzelemből indul ki a világbajnoki esélyek latolgatásakor, szerinte ugyanis egy világbajnoki tétmérkőzés semmivel sem vethető össze.
 
Szenzációs döntőben fordított Brazília! 2009. június 28. 22:23 Videókkal! Az ötszörös világbajnok Brazília válogatottja vért izzadva fordította meg a mérkőzést nulla-kettőről az Egyesült Államok ellen a 2009-es Konföderációs kupa vasárnap esti döntőjében, Johannesburgban. Az amerikai csoda csak egy félidőn át tartott, a brazil rohamok három gólt fialtak a szünet után. Luis Fabiano kétszer is eredményes volt, a győztes gólt Lúcio fejelte.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu