Benitez szerint a Liverpool a No. 1

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 11. 09:37
Nézzük, hogyan értékelik az edzők a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját. A győztes trénerek - ahogy az várható volt, boldogan érkeztek a sajtótájékoztatóra, azonban a vesztes felek közül nem volt mindenki elkeseredve. Igaz, Juande Ramos megkérdőjelezi az első két gól jogosságát, Henk ten Cate azonban állítja, emelt fővel távozhatnak a legrangosabb európai kupasorozattól.


 

LIVERPOOL - REAL MADRID 4-0 (2-0)
Rafa Benítez: - Tudok arról, hogy Spanyolországban sokan bírálják a csapatomat, hogy nem játszik támadófelfogásban, de erre csak azt tudom mondani: nézzék meg a kedd esti eredményt vagy emlékezzenek csak vissza, hogy az előző szezont 119 góllal zárta együttesem. Ez a statisztikai adat már másról árulkodik, ugye? Jelen pillanatban Európa legjobb csapataként tartanak minket számon, és egy ilyen nagyszerű klub ellen, mint a Real Madrid, egy ekkora sikert elérni nem akármilyen teljesítmény. Hogy az európai kupasorozatokban miért megy ilyen jól az együttesemnek? Nos erre egyszerű a válasz: önbizalommal telve lépünk pályára ezeken a meccseken.
Juande Ramos: - Nagyon csalódottak vagyunk, és az is nyilvánvaló, hogy az eredmény nagyon érzékenyen érint minket. A két korai góllal kapcsolatban pedig szeretnék annyit elmondani, hogy vannak kétségeim a szabályosságukat illetően. Úgy tűnt, az elsőt egy szabálytalanság előzte meg, a tizenegyes pedig vitatható volt. Azt azonban el kell ismernem, hogy a Pool remekül játszott ezen az estén. Mindent megtettünk , ami tőlünk telt, azonban a két hamar bekapott gól miatt hatalmas gondba kerültünk, amit nem tudtunk megoldani.

 

JUVENTUS – CHELSEA 2-2 (1-1)
Claudio Ranieri: - Ebben a sorozatban nagyon fontosak az idegenben szerzett találatok. Mindenképpen gratulálni szeretnék a fiúknak a mutatott teljesítményért és a szurkolóknak is, akik az utolsó pillanatig biztattak minket. A szünet előtt bekapott gól sokkolt minket, hiszen addig remekül játszottunk.
Guus Hiddink: - Tudtuk jól, ha 1-0-s vagy 2-0-s hátrányba kerülünk, akkor sem kell aggódnunk, hiszen tudtuk azt, hogy akármelyik pillanatban képesek vagyunk gólt szerezni. Örömömre ezt a csapatom be is bizonyította, hiszen folytattuk a saját játékunkat, aminek meg is lett az eredménye.

 

BAYERN MÜNCHEN – SPORTING 7-1 (4-1)
Jürgen Klinsmann: - Meg akartuk mutatni azt, hogy ki az úr a háznál. A Sporting játékosain látszott, hogy hitehagyottan léptek pályára, ezért tudtunk ennyire könnyedén nyerni ellenük. A futballistáim élvezhették a meccs minden egyes percét. Ez a siker még éhesebbé tette a csapatomat, minél tovább el akarunk jutni a BL-ben.
Paulo Bento: - Rengeteget hibáztunk, és képtelenek voltunk kiverni az első mérkőzés okozta sokkot a fejünkből. Ezzel a két eredménnyel tönkretettük mindazt, amit a csoportkörben felépítettünk.

 

PANATHINAIKOSZ – VILLARREAL 1-2 (0-0)
Henk Ten Cate: - Képtelen vagyok bármi rosszat is mondani a játékosaimra, hiszen mindent megtettek, amit csak tudtak, de ez is kevés volt. Ezen a szinten nüansznyi dolgok dönthetnek, ilyen volt a második spanyol gól is, amikor három emberüket is őrizetlenül hagytuk. Ez nem volt egy okos döntés, végül a vesztünket is okozta. Emelt fővel távoztunk a legrangosabb európai kupasorozatból.
Manuel Pellegrini: Nagyon boldog vagyok. Fontos számunkra, hogy a legjobb nyolc közé jutottunk. Úgy gondolom, megérdemeltük, hogy a negyeddöntőbe léptünk, hiszen már az első meccsen is nyernünk kellett volna. Az első félidőben teljesen kiegyenlített játék folyt a pályán, azonban a másodikban ellenfelünk fölé kerekedtünk, aminek meg is lett az eredménye.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu