Ancelotti nehéz ütközetekre számít

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 8. 13:19
Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetőedzője úgy gondolja, csapatának keményen meg kell majd küzdenie azért, hogy bejusson az egyenes kieséses szakaszba az UEFA Kupa csoportköréből. Az olasz sztáregyüttes a keddi sorsoláson az E csoportba kapott besorolást, ahol az angol Portsmouth, a német Wolfsburg, a holland Heerenveen és a portugál Braga lesznek az ellenfelei. Ha a csapatok játékoskeretét, pénzügyi lehetőségeit és szakmai felkészültségét nézzük egyértelmű favoritnak számítanak a piros-feketék.


A talján szakember szerint a brit és a német csapat ellen kell bebiztosítaniuk a továbbjutást, de a cél egyértelműen az egyenes kieséses szakaszba való továbblépés. A milánóiak első mérkőzésére október 23-án kerül sor, a Heerenveen otthonában.

 

„Két nagyon erős bajnokság is képviselteti magát a csoportban, hiszen a Premier League-ből itt van a Portsmouth, és a Bundesliga egyik jeles képviselőjét is ide sorsolták. Döntő lesz az ellenük játszott két összecsapás” – fejtegette Carlo Ancelotti.

 

„Említettem a két erősebb együttest, de nem feledkezhetünk el a másik két csapatról sem, akik ellen szintén nagy harc lesz majd a pályán. A hollandok elleni első meccs nagyon fontos lesz a jövő szempontjából, hiszen meg akarjuk nyerni a csoportot, ez nem is kérdés.”

 

Christian Abbiati, az együttes jelenlegi kezdőkapusa szerint nem lehet jósolgatni. A tar futballista a brazil Didát és az ausztrál Zeljko Kalacot előzte meg a rangsorban az idény folyamán a posztért folytatott versenyben.

 

„Nem lehet előre meghatározni az esélyeket. Egy biztos: minden ellenfelünknek meg fogjuk adni a kellő tiszteletet.”

 

Az itáliai gárda hazája bajnokságában egyelőre hullámzó teljesítményt nyújt. Legutóbb mindössze egy gólnélküli döntetlenre voltak képesek a Cagliari otthonában, viszont egy körrel korábban hazai pályán 1-0-ra megnyerték a milánói rangadót az Internazionale ellen. A gólt a nyáron érkezett, aranylabdás Ronaldinho fejelte Julio Ceasar hálójába. Az ő zsenialitására a nemzetközi kupaküzdelmekben is szüksége lesz a lombardoknak.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu