A CSZKA Moszkva kiütötte a Deportivót

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 23. 19:50
A CSZKA Moszkva könnyedén, 3-0-ra verte a Deportivo La Corunát az UEFA-kupa csoportkörének H jelű ötösében. A három pont sorsa már az első negyedórában eldőlt, Alan Dzagojev két góllal rémisztgette a vendégszurkolókat. A harmadik találatot Vágner Love jegyezte, a galíciaiak Sergio révén csak lécig jutottak.


 

UEFA-KUPA, H CSOPORT:
CSZKA MOSZKVA (orosz)-DEPORTIVO (spanyol) 3-0 (2-0)
Moszkva, Luzsnyiki Stadion, vezette: Alon Jefet (izraeli)
CSZKA MOSZKVA: Akinfejev - V. Berezuckij, A. Berezuckij, Ignasevics, Grigorjev, Krasic, Aldonyin (Rahimic, 73.), Semberas, Zsirkov (Szennyikov, 87.), Dzagojev (Ramón, 65.), Vágner Love. Vezetőedző: Valerij Gazzajev.
DEPORTIVO: Aranzubia - M. Pablo, Zé Castro, Lopo, Filipe (Adrián, 79.), Cristián, De Guzmán (Sergio, 64.), Valerón, A. Tomás, Guardado, Bravo (Mista, 72.). Vezetőedző: Miguel Ángel Lotina.
Gólszerző: Dzagojev (9., 12.), V. Love (61.)
Sárga lap: V. Berezuckij, Grigorjev, Aldonyin, Semberas, ill. Lopo, Adrián.

 

 

A CSZKA Moszkva az UEFA-kupa csoportkörének első mérkőzésén a Deportivo La Corunát fogadta, és már az első negyedórában dűlőre vitte a három pont sorsát az igencsak foghíjas Luzsnyiki Stadionban.

Az oroszok a 9. percben kerültek lépéselőnybe, Alan Dzagojev parádés szabadrúgásánál hiába nyújtózkodott Daniel Aranzubia, nem érte el a rendkívül precízen helyezett labdát.

A középpályás három perccel később ismét villant, egy végletekig kijátszott akció végén helyezett az üres kapuba. Nemsokára Cristián szépíthetett volna, ám gólba tartó labdáját Vaszilij Berezuckij vágta ki még éppen időben.

A La Coruna nem mondott le a pontszerzésről, játékából azonban hiányzott az átütőerő, és nem tudták feltörni a masszívan ellenálló moszkvai védelmet.

Fordulás után a hazaiak jártak közelebb az újabb találathoz, ám sem Milos Krasic, sem Vágner Love nem tudott túljárni Aranzubia eszén. A 61. percben azonban már ő is tehetletlen volt: Szergej Ignasevics visszafejelt labdáját Love tessékelte a hálóba, amellyel végleg eldőlt a találkozó.

A vendégek ezt követően is csak lehetőségig, egészen pontosan kapufáig jutottak, Sergio lövése csattant a baloldali lécen. Az eredmény a végéig már nem változott, így a CSZKA a csoport első helyére ugrott.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu