KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VAGNER_LOVE"
Vágner Love: se veled, se nélküled 2013. január 13. 18:16 Rio és Moszkva között ingázik a brazil sztárcsatár! Hivatalos: ismét elhagyja a Flamengót gólzsákja, Vágner Love, aki sokadszor kap esélyt korábbi klubjától, az orosz CSZKA Moszkvától.
 
Sztárját veszítette a Premjer-liga 2012. január 25. 14:40 Kedd este megegyezett egymással a Flamengo és a CSZKA a 27 éves, brazil válogatott támadó, Vágner Love áitgazolásáról.
 
Vágner Love megegyezett a Flamengóval 2012. január 5. 10:57 Vágner Love mindenben megegyezett a Flamengóval, így már csak a CSZKA Moszkvának kell bólintania és máris létrejön a klubcsere.
 
Brazil válogatottat igazolhat a Hamburg 2010. január 14. 20:37 Az utolsó UEFA-kupa kiírás gólkirályával erősíthet a Hamburg. A Sportbild exkluzív információi szerint a kikötővárosiak a szezon végéig kölcsönveszik Vágner Love-ot, a CSZKA Moszkva brazil válogatott támadóját.
 
A CSZKA Moszkva kiütötte a Deportivót 2008. október 23. 19:50 A CSZKA Moszkva könnyedén, 3-0-ra verte a Deportivo La Corunát az UEFA-kupa csoportkörének H jelű ötösében. A három pont sorsa már az első negyedórában eldőlt, Alan Dzagojev két góllal rémisztgette a vendégszurkolókat. A harmadik találatot Vágner Love jegyezte, a galíciaiak Sergio révén csak lécig jutottak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu