Vágner Love: se veled, se nélküled

Létrehozva: 2013. január 13. 18:16
Rio és Moszkva között ingázik a brazil sztárcsatár! Hivatalos: ismét elhagyja a Flamengót gólzsákja, Vágner Love, aki sokadszor kap esélyt korábbi klubjától, az orosz CSZKA Moszkvától.


A 28 éves, Palmeiras-nevelés csatár már nyolc évet lehúzott az orosz bajnokságban, először a 2010-es év elején került a Flamengóhoz, ahol gyorsan rátalált góllövő formájára, majd lejárt a kölcsönszerződése.

2012 januárjában aztán végleg a Flamengóé lett 10 millió euró fejében, de az anyagi gondokkal küszködő klub most úgy döntött, inkább nem fizeti tovább a vételár részleteit, és visszaengedi a CSZKA-hoz, amelynek most ismét szüksége lenne rá.

A megállapodás értelmében a brazilok szerződést bontottak a csatárral, az oroszok pedig semmisnek nyilvánították a hatmilliós adósságot. Vágner Love a napokban utazik Moszkvába, hogy aláírhassa új kontraktusát.

A húszszoros válogatott futballista 52 meccsen 24 gólt szerzett a legutóbbi brazil idényben, a búcsú a klub és a játékos számára egyaránt fájdalmas.

Vágner Love átigazolási naplója:
2010. január: a CSZKA kölcsönadja a Flamengónak
2010. július: Visszatér kölcsönből a CSZKA-hoz, és elkezdi termelni a gólokat
2012. január: a CSZKA 10 millió euróért eladja a Flamengónak
2013. január: a CSZKA ajánlatot tesz Vágner Love-ért, ennek értelmében visszaveszi, és elengedi a vételár további részleteit (hatmillió eurót).

A 28 éves támadó nehéz szívvel hagyja el a Flamengót (amelynek pénzügyi nehézségei miatt kell lemondania róla), mihamarabb visszatérne.
VÁGNER LOVE ÖSSZES GÓLJA 2012-BŐL:
Címkék: vagner_love
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu