KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALAN_DZAGOJEV"
Tehetségek is kellenek a Realba! 2009. július 21. 18:05 Őrült összegeket költ a Real Madrid világsztárokra a nyári átigazolási időszakban, de ez nem jelenti azt, hogy nem lenne munkája a madridiak játékosmegfigyelőinek. Gőzerővel dolgoznak, és Moszkvában most három tehetség is a hálójukba akadt. Az egyikük az orosz futball legnagyobb reménysége, az oszét Kaká: Alan Dzagojev!
 
Nincs Van Nistelrooy, jön Szalai Ádám? 2008. október 24. 11:05 A Juventus elleni, mondjuk úgy, nem tervezett BL-vereség kizökkentette szokott napi kerékvágásából a Real Madrid életét, a „blancóknál” máris be lett dobva egy új igazolás, a keret „szükségszerű” megerősítése céljából. A kiszemelt nem más, mint Alan Dzagojev, a CSZKA Moszkva tehetsége. A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi, nyolcadik fordulójában az Athletic Bilbao együttese látogat Madridba a Realhoz.
 
A CSZKA Moszkva kiütötte a Deportivót 2008. október 23. 19:50 A CSZKA Moszkva könnyedén, 3-0-ra verte a Deportivo La Corunát az UEFA-kupa csoportkörének H jelű ötösében. A három pont sorsa már az első negyedórában eldőlt, Alan Dzagojev két góllal rémisztgette a vendégszurkolókat. A harmadik találatot Vágner Love jegyezte, a galíciaiak Sergio révén csak lécig jutottak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu