Tehetségek is kellenek a Realba!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 21. 18:05
Őrült összegeket költ a Real Madrid világsztárokra a nyári átigazolási időszakban, de ez nem jelenti azt, hogy nem lenne munkája a madridiak játékosmegfigyelőinek. Gőzerővel dolgoznak, és Moszkvában most három tehetség is a hálójukba akadt. Az egyikük az orosz futball legnagyobb reménysége, az oszét Kaká: Alan Dzagojev!


A Real Madrid játékospolitikája nem olyan egysíkú, mint amilyennek elsőre látszik. A futballtörténelem legeredményesebb klubja azon dolgozik, hogy néhány potenciális világklasszist is a Bernabéuba csalogasson a nem túl távoli jövőben.

Legutóbb Oroszországban került a blancók látókörébe néhány szemtelenül fiatal, de annál tehetségesebb játékos.

Közülük is kiemelkedik Alan Dzagojev. A 19 éves, oszét származású futballista alázatának, fantasztikus cseleinek, ügyes gólpasszainak, okos góljanak egész Oroszország a csodájára jár. A CSZKA Moszkva irányítója alig múlt el 18 éves, amikor bemutatkozott a szbornajában, tavaly az orosz liga legjobb fiatal játékosának választották.

Már ősszel is érdeklődött a Real, elképzelhető, hogy hamarosan hivatalosan is felveszik a kapcsolatot a CSZKA Moszkvával. Nem lenne könnyű dolguk, köztudomású ugyanis, hogy Dzagojev kedvenc klubja a Chelsea. Ez Roman Abramovics tulajdonos figyelmét sem kerülte el...

A CZSKA fiatal orosz válogatott kapusa, Igor Akinfejev is jó benyomást tett a megfigyelőkre, de megszerzése egyelőre nincs napirenden.

A harmadik csiszolatlan gyémánt Fjedor Szmolov, a Dinamo Moszkva tizenkilenc éves csatára. Az ő neve is ott szerepel a galaktikusok bevásárlólistájának végén.

DZAGOJEVNÉL NINCS NAGYOBB OROSZ TEHETSÉG

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu