KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IGOR AKINFEJEV"
Megszületett a vb potyája! 2014. június 18. 02:17 A vb-csoportkör utolsó meccse egy hatalmas potyagólról marad emlékezetes, Igor Akinfejevnek sikerült a saját kapujába ütnie a labdát Li Kjun Ho távoli lövése után, az Oroszország-Dél-Korea találkozó 68. percében. Szerencséjére nem sokkal később bejött a cserecsatár Alex Kerzsakov és egyenlíteni tudott (lesipuskás góllal, miután a labda ide-oda flipperezett), de a győzelmet nem tudta kiharcolni az összességében csalódást keltő Capello-együttes. Ez tűnik a leggyengébb csoportnak mind közül, jól járhat majd, aki a szomszédos, G jelű kvartettben élen végez.
 
Akinfejev az Arsenalba vágyik 2010. július 25. 17:51 A CSZKA Moszkva kapusának, Igor Akinfejevnek minden vágya, hogy honfitársával, Andrej Arsavinnal együtt játsszon az Arsenalban.
 
Újabb kiszemelt Van der Sar pótlására 2009. október 9. 20:02 Igor Akinfejev eséllyel pályázik arra, hogy Edwin van der Sar örökébe lépjen a Manchester Unitednél – szellőztette meg a Daily Mail.
 
Kapusért harcol a Bayern és a Man United 2009. szeptember 11. 13:30 Igor Akinfejevet, a CSZKA Moszkva kapusát szemelte ki magának a Bayern München, ám a labdarúgót hírbe hozták a Manchester Uniteddal és az Arsenallal is. Mindenesetre úgy néz ki, a futballista inkább Angliába költözne.
 
Tehetségek is kellenek a Realba! 2009. július 21. 18:05 Őrült összegeket költ a Real Madrid világsztárokra a nyári átigazolási időszakban, de ez nem jelenti azt, hogy nem lenne munkája a madridiak játékosmegfigyelőinek. Gőzerővel dolgoznak, és Moszkvában most három tehetség is a hálójukba akadt. Az egyikük az orosz futball legnagyobb reménysége, az oszét Kaká: Alan Dzagojev!
 
Angliába igazolna az orosz klasszis 2009. június 20. 10:14 Távozni szeretni a CSZKA Moszkvától az orosz labdarúgó-válogatottban is fontos szerepet játszó kapus, Igor Akinfejev. A játékos már korábban kijelentette, Angliában szeretné folytatni pályafutását.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu