Aaron Voros: két gól és egy gólpassz

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 14. 06:55
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Buffalo Sabres méretes zakót szabott New York-i vendéglátójára, az Islandersre, a St. Louis Torontóban, a Nashville Chicagóban nyert büntetőkkel.


Megállíthatatlan a Rangers. A New York-i csapat ötödik találkozóját is megnyerte a szezonban, igazán jól rajtoltak. Ezúttal a New Jersey Devils volt az „áldozati bárány”, amely háromgólos vereséget szenvedett vendéglátójától. A találkozó legjobbja a magyar válogatottba a közelmúltban bejelentkező Aaron Voros volt, aki két emberelőnyös gólját megelőzően csapat első találatánál assziszttal jeleskedett.

 

 

Hiába szerzett a Toronto hazai pályán az első harmad végére háromgólos előnyt, a vendég St. Louis a második felvonás elején öt perc alatt egyenlített. A házigazdák azonban ismét visszavették a vezetést, de a „zenészek” másodszor is egalizáltak a találkozón, majd a szétlövést úgy nyerték 2-1-re, hogy egyik büntetőt lövő játékosuk sem hibázott, viszont a három torontóiból csak egy volt eredményes.

 

A Buffalo már az első harmadban vezetést szerzett az Islanders vendégeként, de a gólgyártás csak a második játékrészben indult be: akkor négyszer sújtottak le a „szablyások”. A házigazdák erejéből 0-6-nál csak a szépítésre futotta a 46. percben. A még veretlen Buffalo második találkozóját nyerte meg.

 

 

 

Philadelphiában a Montreal szerzett vezetést a második harmadban, de a vendéglátók még a záró rész előtt megfordították az állást. A harmadik felvonásban aztán három gólt lőttek a vendégek, és a házigazdák hiába jöttek fel egygólos hátrányra, a philadelphiaiak a hajrában üreskapus góllal bebiztosították sikerüket. Második találkozóját veszítette el a Philadelphia.

 

 

Washingtonban a vendéglátók első gójára még megfelelt, a Vancouver, ám utána beindult a négy gólt szerző hazai csapat, amely biztosan nyerte a találkozót. A Canucks két győzelem után első találkozóját veszített el a szezonban.

 

A Carolina is egyszer még egyenlített a Detroit ellen, de a Red Wings fordított, majd a hajrában Zetterberg találatával bebiztosította sikerét, igaz, akkor Cam Ward már nem állt a hazai ketrec előtt. A Hurricans két nyertes meccs után első alkalommal veszített.

 

Chicagóban a Nashville szétlövésben verte a házigazdákat, a büntetőpárbajt 2-0-re nyerték a „predátorok”. A Blackhawks továbbra is nyeretlen.

ÉSZAK-AMERIKAI JÉGKORONG-BAJNOKSÁG (NHL):
ALAPSZAKASZ, 7. JÁTÉKNAP:
  • Toronto-St. Louis 4-5-büntetőkkel
  • New York Islanders-Buffalo 1-7
  • New York Rangers-New Jersey Devils 4-1
  • Philadelphia-Montreal 3-5
  • Washington-Vancouver 5-1
  • Carolina-Detroit 1-3
  • Chicago-Nashville 2-3-büntetőkkkel
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu