KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WAYNE BRIDGE"
Kölcsönadja bekkjét a City 2012. július 7. 12:55 A Premier League bajnoka, a Manchester City a következő szezonra a másodosztályú Brightonnak adja kölcsön játékosát, Wayne Bridge-et. A 34-szeres angol válogatott balhátvéd Roberto Mancini vezetőedző 2009-es érkezése után háttérbe szorult, jelenleg csak a harmadik a posztján a francia Gaël Clichy és a szerb Aleksandar Kolarov mögött. Nem meglepető, hogy a korábban a West Ham Unitedet és a Sunderlandet is kölcsönjátékosként szolgáló Bridge a következő szezont nem a Cityben fogja tölteni. A 31 esztendős hátvéddel erősítő Brighton az előző szezonban a 10. helyen végzett a másodosztályban.
 
Osztályt vált Wayne Bridge 2012. július 6. 20:31 A másodosztály legutóbbi szezonjának 10. helyezettjéhez, a Brighton & Hove Albion FC-hez igazol a 36-szoros angol válogatott védő, Wayne Bridge.
 
A City mentheti meg az Arsenalt 2011. december 21. 10:20 Wayne Bridge szerepel az Arsenal januári kívánságlistájának élén, és a Manchester City nem gördítene akadályt a megállapodás elé. A kegyvesztett szélsőhátvéd csak kölcsönben érkezne az Emiratesbe.
 
Ngog is próbálkozott Bridge nőjénél 2011. március 29. 13:46 Nem csak a pályán, hanem azon kívül is hadilábon áll a góllövéssel David Ngog, a Liverpool 21 éves francia csatára. A hétvégén nagyon rossz lóra tett, Frankie Sandfordot, Wayne Bridge aktuális barátnőjét környékezte meg egy híres énekes partiján, a Soho Club Altóban. Igen, Wayne Bridge-ét...
 
Mancini már lemondott Bridge-ről? 2010. december 2. 18:34 Minden jel arra mutat, hogy a téli átigazolási időszakban túlad az angol válogatott szélsőhátvéd Wayne Bridge-en a Manchester City. A klub olasz menedzsere, Roberto Mancini gyakorlatilag ultimátumot intézett hozzá.
 
A Cityből erősíthet a Juventus 2010. november 8. 16:34 A Juventus komolyan fontolgatja, hogy a télen kölcsönvegye a Manchester City perifériára szorult hátvédjét, Wayne Bridge-et.
 
Újabb sztár érkezhet az Anfieldre! 2010. július 22. 16:06 Joe Cole után újabb angol válogatottal erősítené meg a keretét a Liverpool újdonsült trénere, az átigazolási piacon igencsak aktív Roy Hodgson. Legújabb kiszemeltje nem más, mint a korábban a Chelsea, jelenleg pedig a Manchester City alkalmazásában álló Wayne Bridge!
 
Man City: ajtót mutattak Adebayornak 2010. április 28. 10:01 Egy idény után máris megválna a Manchester City Emmanuel Adebayortól. No, meg három másik meghatározó játékosától. A cél: ütőképes ajánlatot tenni Fernando Torresért. Az égszínkékek menedzsere, Roberto Mancini ugyanis mindenképpen meg akarja szerezni a spanyol támadót, és megnyerni segítségével a bajnoki trófeát a következő szezonban. Kérdés, tudják-e majd pótolni az Wayne Bridge-t vagy éppen Stephen Irelandet...
 
Wayne Bridge kidőlt a sorból 2010. március 17. 10:47 Egy hónapig nem léphet pályára Wayne Bridge, miután kedden sérvműtéten esett át. A Manchester City válogatott játékosa az április 17-i, Manchester United elleni városi derbin már valószínűleg ott lehet a gyepen.
 
Máris becsajozott a felszarvazott Bridge 2010. március 8. 15:46 Nem sokáig pityergett kispárnájába Wayne Bridge, miután John Terry elhappolta előle gyermekének édesanyját. A Manchester City futballistája öt hét depresszió után látott neki az újabb „vad” becserkészésének. Legalábbis erről tanúskodnak azok a szemfüles brit fotósok által megörökített képek, amelyek meglehetősen meghitt pillanatokban csaptak le rá. A védő csapattársaival Miamiban mulatott, amikor egy mesztic kisasszony tűnt fel mellette.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu