Ngog is próbálkozott Bridge nőjénél

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 29. 13:46
Nem csak a pályán, hanem azon kívül is hadilábon áll a góllövéssel David Ngog, a Liverpool 21 éves francia csatára. A hétvégén nagyon rossz lóra tett, Frankie Sandfordot, Wayne Bridge aktuális barátnőjét környékezte meg egy híres énekes partiján, a Soho Club Altóban. Igen, Wayne Bridge-ét...


"A lány csak azt hitte, hogy barátkozni akar. Az sem hozta lázba, amikor David elárulta, hol futballozik. A focista odaadta neki a telefonját, hogy pötyögje be rajta a számát. De Frankie nem tudott másra gondolni, mint arra, hogy egy közös képet akar vele, mindenki nevetett, annyira egyértelmű volt, mire megy ki a játék. Aztán elslattyogott, egy kicsit megalázó volt neki" – nyilatkozta egy bennfentes a The Sunnak.

Ekkora pechje csak a West Ham-sztár Wayne Bridge-nek lehet, akinek korábbi barátnője 13 hónapja keveredett szexbotrányba.

Emlékezhetünk, akkor John Terry, a Chelsea ikonja okozott országos botrányt azzal, hogy házas ember létére viszonya volt a híres fehérneműmodell Vanessa Perroncellel. Azzal a Perroncellel, aki éppen a Chelsea-t is megjárt Wayne Bridge-nek az ex-felesége, házasságuk gyümölcse egy hároméves gyermek...

A 2010-es botrány következtében Terry elveszítette a karszalagot, Bridge vb-keretbe nevezéséről pedig le kellett mondania Fabio Capello szövetségi kapitánynak.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu