Újabb sztár érkezhet az Anfieldre!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 22. 16:06
Joe Cole után újabb angol válogatottal erősítené meg a keretét a Liverpool újdonsült trénere, az átigazolási piacon igencsak aktív Roy Hodgson. Legújabb kiszemeltje nem más, mint a korábban a Chelsea, jelenleg pedig a Manchester City alkalmazásában álló Wayne Bridge!


A hét legnagyobb liverpooli transzferén már túl vagyunk, hiszen a Chelseatől ingyen szerződtetett Joe Cole mindenképpen komoly igazolásnak számít, főleg akkor, ha megjegyezzük: a szélső megszerzésének köszönhetően sikerült maradásra bírni Steven Gerrardot!

Ám a megoldásra váró problémák sora ezzel még nem ért véget, hiszen a korábban Emiliano Insúától és Fabio Auréliótól is megváló Mersey-partiaknak most mindenképpen minőségi balhátvédet kellene igazolniuk, hacsak nem akarnak átjáróházat csinálni a saját védelmükből.

S itt jön a képbe Wayne Bridge! A jelenleg a Manchester Cityt erősítő 29 éves futballista egyre nehezebb helyzetbe kerül, mivel az Égszínkékek Jerome Boateng után nemsokára Alekszandar Kolarovot is megszerezhetik, így számára minden bizonnyal csak a kispadon jutna hely.

A Mirror értesülései szerint viszont a Vörösök egy 6 millió fontos ajánlattal keresték fel Manszur sejkéket, így a labda most a nagy terveket szövögető manchesteriek térfelén pattog. Kérdés, hogy igent mondanak-e az üzletre…

ÁTADÓLISTÁRA TETTÉK N’GOG-OT
Szintén a Liverpoollal kapcsolatos hír, hogy Roy Hodgson a továbbiaknak nem tart igényt a 21 éves francia támadó, Davide N’Gog szolgálataira, így átadólistára tette őt. A frissen feljutott West Bromwich pedig állítólag már meg is kereste a Vörösöket a futballistával kapcsolatban, akit 6 millió fontért meg is szerezhetnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Liverpoolban köthet ki Huntelaar!
A hét elején ugyan a manchesteri repülőtéren látták a világbajnoki ezüstérmes csatárt, de olasz lapértesülések szerint mégis a közeli fellegvárba, Liverpoolba igazolhat. Az Il Corriere dello Sport úgy tudja, Klaas Jan Huntelarra...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu