Liverpoolban köthet ki Huntelaar!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 22. 13:20
A hét elején ugyan a manchesteri repülőtéren látták a világbajnoki ezüstérmes csatárt, de olasz lapértesülések szerint mégis a közeli fellegvárba, Liverpoolba igazolhat. Az Il Corriere dello Sport úgy tudja, Klaas Jan Huntelarra végül a Liverpool FC labdarúgója lesz, helyette Ryan Babel igazol majd az AC Milanhoz. Ez aztán a fordulat!


 
Manchestert és Liverpoolt mintegy 53 km választja el egymástól, vagyis nem olyan meglepő, hogy Huntelaar némi kitérővel utazott leendő (???) munkaadójához. A látogatásról szóló írt az elmúlt negyvennyolc órában amúgy senki sem erősítette meg…

De sebaj! Itáliában az élelmes újságírók kiderítették, az Ajax Amsterdam és a Real Madrid korábbi támadója bizonyosan nem marad az AC Milannál. Ez nem meglepő, lévén a spanyol főváros után Milánóban sem brillírozott Huntelaar és akkor még finoman fogalmaztunk. Pedig kiváló játékos, többet érdemelne a sorstól.

Természetesen a gólerős futballistát sok csapat szívesen látná, de az Il Corriere dello Sport szerint most a Liverpool FC látszik győztesnek. Bár a hír valóságtartalmát erősen megkérdőjelezi, hogy a lap a világ- és Európa-bajnok Fernando Torres helyén látja a hollandot. Távozna a spanyol az Anfieldről???

Ha Huntelaar Liverpoolba igazolna, akkor az olaszok kérésének megfelelően a szintén holland Ryan Babel érkezne Milánóba…
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu