Mancini már lemondott Bridge-ről?

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 2. 18:34
Minden jel arra mutat, hogy a téli átigazolási időszakban túlad az angol válogatott szélsőhátvéd Wayne Bridge-en a Manchester City. A klub olasz menedzsere, Roberto Mancini gyakorlatilag ultimátumot intézett hozzá.


Bridge 12 millió fontért érkezett az Eastlandsre a Chelsea-től 2009 januárjában Mark Hughes kérésére. A Mancini-érában azonban mindössze hat meccset játszhatott végig világoskék mezben. Térd-, térdín-, és ágyékproblémák nehezítették boldogulását, idén mindössze két bajnokin jutott szóhoz. A 30 éves védő ötödik számú játékosnak érzi magát posztján, Kolarov, Zabaleta, Lescott és Boateng is előtte áll a sorban, de nem adja fel. Mancini ugyanakkor elismerte, perifériára szorult a védő, és választás előtt áll.

“Nagyon nehéz egy olyan játékossal, aki állandóan lesérül. A Salzburg ellen játszott szeptemberben, 70 perc után megsérült, a Poznan ellen is kezdett, akkor is ki kellett szállnia. Fontos tagja lehetne a csapatnak, amikor csak hadra fogható, játszik. De mostmár rajta múlik, mi lesz vele, ha ez így megy tovább, nem tudunk rajta segíteni."
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu