Máris becsajozott a felszarvazott Bridge

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 8. 15:46
Nem sokáig pityergett kispárnájába Wayne Bridge, miután John Terry elhappolta előle gyermekének édesanyját. A Manchester City futballistája öt hét depresszió után látott neki az újabb „vad” becserkészésének. Legalábbis erről tanúskodnak azok a szemfüles brit fotósok által megörökített képek, amelyek meglehetősen meghitt pillanatokban csaptak le rá. A védő csapattársaival Miamiban mulatott, amikor egy mesztic kisasszony tűnt fel mellette.


Bridge jól megérdemelt pihenését Miamiban élvezhette a csapattársak, Micah Richards és Shaun Wright-Phillips társaságában. A vidám csoport többször állt le beszélgetni fiatal lányokkal, a fiúk természetesen „csapták a szelet”, akinek csak lehetett.

A legnagyobb Don Juan persze a szinglivé vált 29 esztendős Bridge volt, aki az egyik szórakozóhelyen állítólag továbbment és az egyik mulatt hölggyel intimebb közelségbe került. Közben pezsgőt és sört iszogattak.

dailymail.co.uk
Bridge mindenkivel flörtölt Fotó: dailymail.co.uk

Bridge-ék pénteken érkeztek a tengerentúli paradicsomba, ahol a játékos az ötcsillagos Setai Hotelban vett egy szobát - 10 ezer fontért éjszakánként. Richards és Wright-Phillips a tengerparton bérelt egy vityillót, a buli előtt ott gyülekezett a siserehad.

A futballisták mostanság érkeznek vissza Manchesterbe, hogy megkezdjék a felkészülést a vasárnap délután, Sunderlandben rájuk váró bajnokira. 

dailymail.co.uk
Bridge kacag, a háttérben pedig már „várnak” rá Fotó: dailymail.co.uk
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu